11-07-2012, 05:19
|
|
|
Evet sayın seyirciler, Etro Kemal düzenlediği toplantıda gazetelerin ekonomi sayfalarının yöneticilerine ve yazarlarına Türkiye'nin ekonomisinin kötü durumunda olduğunu anlatıyor.
Etro Kemal: Arkadaşlar, Türkiye'nin ekonomisi kötü durumda.
Ama o da ne? Tam bu sırada uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin ekonomisinin iyi durumda olduğunu söyleyerek Türkiye'nin kredi notunu yatırım yapılabilir seviyeye yükseltiyor.
Fitch: Türkiye'nin ekonomik durumu genel olarak iyi ve bu yüzden Türkiye'nin kredi notunu yatırım yapılabilir seviyeye yükseltiyoruz.
Bu olayın sonucunda Etro Kemal ters köşeye yatarak bahtsız bedevi durumuna düşüyor, Fitch ise kutup ayısı oluyor.
Bahtsız Bedevi Etro Kemal: Nayır, nolamaz! Tam ben Türkiye'nin ekonomisinin kötü durumda olduğunu anlatırken bu Kutup Ayısı Fitch de nereden çıktı?
Kutup Ayısı Fitch: Buralarda bir bahtsız bedevi varmış.
Bahtsız Bedevi Etro Kemal: Şu gelen kutup ayısı Fitch mi? Tutmayın beni, kaçıyom ben.
Kutup Ayısı Fitch: Gel buraya Etro Kemal. Seninle küçük bir işimiz var.
Bahtsız Bedevi Etro Kemal: Ne bahtsız bedeviymiş ben, peşinde kutup ayısı olan.
Görgü tanığı 1: Şunlar Bahtsız Bedevi Etro Kemal ile Kutup Ayısı Fitch mi? Evet evet onlar.
Görgü tanığı 2: Aman Allahım neler oluyor! Kutup Ayısı Fitch kovalıyor, Bahtsız Bedevi Etro Kemal kaçıyor.
Görgü tanığı 3: Kutup Ayısı Fitch, Bahtsız Bedevi Etro Kemal'i yakaladı. Bakamayacağım.
Görgü tanığı 1: Neler oluyor arkadaşlar, görebiliyor musunuz?
Görgü tanığı 2: Üzgünüm, geç kaldık; Bahtsız Bedevi Etro Kemal'i kurtaramadık.
Görgü tanığı 3: Kutup Ayısı Fitch ile Bahtsız Bedevi Etro Kemal cimaya başladılar.
|
|
|