Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-17-2012, 16:37   #3
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Bu mesajımı sakın yanlış anlamayın. Zira ülkemizi koruyacak dindar ve şuurlu askerlerimize ihtiyaç vardır.Bu çalışmalar gerçek anlamda İslam'a göre olursa askeriyemizin yeniden peygamber ocağı olacağından hiçbir şüphem yoktur.

İnşallah ben yanılırım da varsın ben yanılayım.Keşke askeri okullarda gerçek din dersleri verilirse bunu takdir etmemek mümkün değildir .Lakin;

Askeri okullarda, aynen M.Eğitim ders kitaplarında olduğu gibi; "yahudilik ve hıristiyanlık dini de hak dindir" diye diyalogçu yazarlar tarafından kakalanıyorsa vay bu askerlerimizin haline!.

Yarın bir harp çıktığında, "bunlar bizim din kardeşlerimizdir,onları öldürmeyelim" diyerek şehit olma arzusu ile cihad aşkı tamamen bitirilmek isteniyor.Bunlar siyonizmin sinsi planlarıdır.Bu oyuna gelmemeleri lazımdır.Ilımlı İslam ılımlı müslüman projelerinde cihad şuuru tamamen bitirilmek istenildiğini bizim bu diyalogçu salaklar hiç bunları düşünmüşler midir?.

Din kültür ahlak derslerinin muhteviyatını hangi bir veli veya ehli sünnet alimi incelemiştir?.Talim ve terbiye kurulunun asıl maksadı nedir diye hiç sorgulamışlar mıdır?...

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (11-17-2012 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla