Konu
:
İSRAİL - HAMAS ATEŞKESTE ANLAŞTI
Tekil Mesaj gösterimi
11-21-2012, 15:38
#
2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
q.klavye
Nickli Üyeden Alıntı
aslında sevmediğimiz ingiltere yi tebrik etmek lazım.fiili olarak bir şey yapmasalar da bu meseleyi israilin durdurması adına bir çağrıda bulundu.ayrıca dediğin gibi obamanın savunulacak bir tarafı yok hakeza benim de onu savunmam gibi bir durum olamaz.sadece obamanın destek verirken neyi göz önüne aldığını anlatmaya çalışıyorum.
şimdi asıl meselemiz yani ateşkes olayına gelince az önce de dediğim gibi israilin saldırması için herhangi bir bahaneye ihtiyacı yoktur.eğer cüzi anlamda bir şey yapılacaksa Türkiye nin oraya silah yardımı yapması düşünülebilir.tabi bu da uluslararası arenada hem orta doğu hemde batıya yakınlığıyla bilinen Türkiye nin imajını zedeleyecektir ama Başbakanın da dediği gibi ''eğer öleceksek onurumuzla ölürüz'' bu kadar basit.
Ne kadar silah verirsek verelim İsrail'in askeri gücü ortadadır Mavi Marmara gemisinde bizim 9 vatandaşımızı Şehid ettiler biz savaşa girmeye korktuk ve adamlardan sadece özür bekleyebildik onu da yaptıramadık yanlışmıyım...
İsrail'in bu askeri gücü ve yanına aldıkları diğer süper güç ülkelere karşı Filistin'e ne kadar silah verirsek verelim boş... Zaten savaşın kazananı da olmaz muhterem...
Ancak İslam Birliği'ni kurarsak o zaman onlar bizden korkacak ve benim üstte yazdığım gibi bu kez onlar savaşmaya korkacaklardır vesselam...
Yoksa ne savaşın kazananı nede sonu gelir vesselam...
Necip Fazıl
Açık Profil bilgileri
Necip Fazıl nickli üyeye özel mesaj gönderin
Necip Fazıl - Daha fazla Mesajını bul