Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2012, 13:03   #107
Kullanıcı Adı
SavaşPala
Alıntı:
_Ednâ_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Efendimizin böyle bir hadisi şerifi yok efendim,
Peygamber efendimiz a.s.v. veda hutbesinde 'siyah tenlinin kırmızı tenli, kırmızı tenlininde siyah tenli üzerinde üstünlüğü yoktur, üstünlük ancak takvadadır buyurmuştur' bu hadis söylediğiniz hadis gibi uydurma değil, kati bir hadistir.
Ben bu kati hadisi referans almayı tercih ederim,
Eyüp sultan hz. nin sözü dediğiniz cümle, Efendmiz a.s.v. ın hadisi şerifidir.
Ve bu övgüyüde türklüğe bir övgü olarak algılamak sapıklık olur.
sadece yazdıklarınızın yanlışlarını düzeltmek istedim, onun dışındaki yazdıklarınıza yukarda verdiğim cevabı tekrar etmek istemem.
Saygı değer din kardeşim,
Aç mecmuaları bak..Peygamber efendimiz (s.a.v) in böyle bir hadis-i şerifi olduğunu biliyorum..İslam2ın sancağının Türk'lere verildiğini biliyorum..Hz.Eyüp'ün bir İstanbul(Constantine) ve Hz.Muhammed(sav) aşığı olduğunu biliyorum..
Ve evet siyah ten ile beyaz ten'in bir üstünlüğü yoktur çünkü Siyah tenli Türk'te vardır,beyaz tenli Türk'te,yüreğin yürekten üstünlüğü vardır..
Peygamber efendimiz(s.a.v.) Çanakkale'de bizzat yanına Cebrail(as)'ı alıp savaştığını kimse inkar edemez ki Seyit onbaşı o mermiyi tek başına kaldırmadı,o mermi o geminin bacasından girecek ve gemiyi ortadan ikiye ayıracak şekilde kendiliğinden yol almadı..
Yanlışlarım varsa düzelttiğiniz için çok teşekkür ederim..
Tekrar bildirmekisterim ki doğru bildiğim yanlışları savunuyorsam her halükarda af ola..
Tekrar teşlekkür ediyorum.
SavaşPala isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla