Serbest kıyafet konusuna tamamen karşı olmama rağmen SÖZCÜ gazetesinin Tayyip Erdoğan ve Ak Parti adına yapmış olduğu bazı haberlerin beni rahatsız ettiğini söylemek isterim..
Onlardan bir tanesi;
""Alın size Serbest Kıyafet"" BAŞLIĞI ALTINDA YAZILMIŞ BİR HABERDİR...Haberde konu bambaşka bir yere saptırılmıştır..
Doğu ve Güneydoğu'da ki çocukların terörist kıyafeti giydirilip okula gönderileceğini yazmış..
Bu haber tamamen aşağalıkça yazılmış ve o bölgeyi bilmeyen insanları kendi safhalarına çekmek için yazılmış düzmece bir haberdir..
Teröristlerin üzerine giyiyor olduğu kıyafetler adını anmak istemediğim o kahpe örgütün kamuflaj üniforması değildir..Doğu ve Güneydoğuda insanlar o şekilde giyinirler ve o yörenin kılık kıyafeti öyledir..
Terörist arıyorlarsa zor değil takım elbise içerisinde mecliste yanıbaşlarındadır..
Doğuda söylenilenin aksine eğitim ve öğretime karşı çıkma gibi bir eğilim yoktur..
Ben şırnak/cizrede sabah mayın aramasına çıkarken,tıklım yıklım öğrenci dolu okulun bahçesinde(cumhuriyet i.ö.o) her sabah ilk önce istiklal marşı,daha sonra andımız okunurdu...
Yani kısacası;serbest kıyafet konusunu saptırarak ve ne hikmetse yine KÜRT kökenli Türk vatandaşlarımızı PKK ile bağdaştırıp AK PARTİ ve bireylerini karalama kampanyası devam etmektedir..
Kaç dönemdir istikrarlı bir biçimde Ak Parti diyen halk,gerçeği kendi gözleri ile gördüğü gibi,kendini bilmez bir kaç sahte laf ebesinin dolduruşuna gelmeyecektir..
Onlar her ne kadar bu güne dek İKTİDAR'ın küçük yanılmalarını yanlışlarını göstermeye çalışmış olsalarda,Halk yapılan doğruları görmekte,ve dönemlerdir eze eze oyları ile Ak Partiyi İKTİDAR'a oturtmaktalardır..
Saygılarımla..
|