Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2012, 22:59   #3
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Üslubumuz namusuzumuzdur, manevi şahsiyetimizdir deyip, düşüncelerinize zıt, ideolojilerinize zıt, karşı cenahı Aydın Cahiller diye bir kategoriye ayırıp, bu pespaye bir üslupla yaftalayıp, bu başlık altında eleştirilerini dile getirmek istemeniz ne kadar mantıklı ?
Yobaz, cahil, gerici v.s. v.s. yakıştırmalarını kullanan kitle ile şu başlık altında kullandığınız ifade arasında bir fark var mıdır ? Ben göremiyorum açıkcası.

Evet Linç kültürünün gelişmesi ile, sağ ve sol cenahın entellektüel kesimi, empati kurmaktan uzak, sadece karşı cenaha bağlı olarak beslemiş olduğu düşmanlıkla pespaye kelamları dilinden fütursuzca, pervasızca dillendiriyor. Ama ben yine de Entellektüel veya aydın kitlenin belirli bir kıstasa daha açık tabirle belirli bir ideolojiye hapsetmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum. Çünkü entellektüel olmak her düşünceye saygıyla yaklaşan dimağın emaresi.

Yalnız yukarıda kullanılan kelamlardan ''Bidon Kafa'' deyimi. Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Sosyal Yardımları Dağıtan Personeli'nin gözlemlerini değerlendiren bir rapor hazırladı.

Cami önünde güvencinlere serper gibi dağıtılan yardımlarda, İhtiyacı olmadığı halde yardım alan kitlenin var olduğu ve bunların istismar edildiği bir nevi tescillendi. İmkanı oldukları halde çalışmayan, devlet bizi bakmak zorunda kanaatini taşıyan bireylerin var olduğu raporda gözler önüne seriliyor.

Hatta Yılmaz Özdil'in bu mevzuda ''Bİdon Kafa 2'' adlı köşe yazısında, Başbakan'a Teşekkür etmiştir. Yani bir nevi Bidon Kafa deyimi tescillenmiştir.

İlgili Rapor
http://www.athgm.gov.tr/upload/mce/e...uk_Kulturu.pdf

Konu Garibüzzaman tarafından (12-06-2012 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzenleme
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla