Konu
:
Doğu'da okullarda kıyafet serbestliği...!
Tekil Mesaj gösterimi
12-07-2012, 18:03
#
8
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Muhammed Esed
Nickli Üyeden Alıntı
kürdistan kardeşim ister kıl ol ister yün ol ben hakiki manasını yazarım K Ü R D İ S T AN. Yüzyıllardır böyle cumhuriyet çocukları rahatsız oluyor diyede değişmez.
Bu hayallerle bir yere varamazsınız.Zira siyonist güçler böyle bir bağımsız Kürdistan devletini size asla kurdurmazlar.Tıpkı sizler Fİlistinlilerin durumuna düşmedikçe akıllanmazsınız.Osmanlının kıymetini bilmeyen zavallı Filistinlilerin nesli ne hallere düşürüldü, onlardan ibretde mi almak istemiyorsunuz?..Onlar yahudilerin gazına gelerek Osmanlı'dan kopmak için içlerindeki hainler topraklarını yahudilere satarak kendi sonlarını hazırlamışlardır.Sizler ise arkanıza tüm siyonist ve dış güçleri alarak T.C cumhuriyetinden sıyrılmak istiyorsunuz.Yahu bu sizin bu devletten ne hakları alamadınız da böyle Kürdistan devleti kurma hayalleri taşıyorsunuz.Bu rahatlık kıçınıza mı batıyor?.Oturun oturduğunuz yerde.Bu ülke veya vatanımız bölünürse ne size yar olur ne de bize...Kendi sonunuzu da hazırlıyorsunuz.
Unutmayınız ki o Irak halkı Saddam'ı beğenmiyorlardı.ABD bu fırsatı değerlendirerek onlara özgürlük ve demokrasi vaad etmişti.Sonrası malumunuzdur.Güneydoğu ve Anadolu bölünürse size karşı dış güçlerin egemenliğinde işgal edilecek olan bu bölegelerimizde büyük bir kürt katliamı yapılacağını da unutmayınız.Zira sizin bizden başka hiçbir dostunuz yok varsa onu söyleyin cümle alem bilsinler.BEN ASLA CUMHURİYET ÇOCUĞU DA DEĞİLİM BENLİĞİMDE OSMANLI KANI TAŞIYORUM
Evet sizin Türklerden başka hangi dostunuz var?...
MEÇHUL ADAM
Açık Profil bilgileri
MEÇHUL ADAM - Daha fazla Mesajını bul