Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı
BENDE HALİS MUHLİS TÜRKÜM ANCAK IRKIMLA BEN ÖĞÜNEMEM BU İSLAM İÇİN CİHAD EDEN, İSLAM'IN YERYÜZÜNE HAKİM OLMASINI İSTEYEN TÜRKLER BENİM GERÇEK SOYDAŞLARIMDIR.KİM DİNİME SALDIRIR VEYA ATEİST İSE O TÜRK DE OLSA ONU ASLA SEVMEM.BEN DİNİMİ IRKIMDAN DAHA ÜSTÜN TUTARIM ALLAH BANA "SEN TÜRKSÜN DOĞRUCA CENNETE GİR!" DEMEYECEK. "SADECE BENİM İÇİN NE YAPTIN?" DİYECEK VE BEN ONA GÖRE HESAP VERECEĞİM... BEN ASLINDA OSMANLI KANI TAŞIYORUM.ZİRA BU KAVİM İSLAM'I YERYÜZÜNE YAYARAK 3 KITAYA HAKİM OLMUŞLARDIR.
ŞİMDİ Kİ TÜRKLER BATI KEFERELERİNİN ÖRF VE ADETLERİNE UYDUKLARI İÇİN ALLAH ONLARI ZELİL ETMİŞTİR.SOSYETE HAYATINA UYAN BEN HİÇBİR TÜRK'Ü ASLA SEVMİYORUM.ZİRA SOSYETE HAYATI BİZİM NE DİNİMİZE UYMAKTA NE DE TÜRKLÜĞÜMÜZE YAKIŞMAKTADIR.O, BATI'NIN PİS VE ÇİRKEF ADETLERİNDENDİR.TÜRK DEDİĞİMİZ ZAMAN GAVUROĞLU GAVURLAR BİZDEN ÇOK KORKMALARI LAZIMDIR.ÇÜNKÜ BİZ ONLARA UYDUĞUMUZ İÇİN BİZİ KAALAYA ALMIYORLAR.DİNLERARASI DİYALOG, AB KRİTERLERİNE UYMALAR, BATI KÜLTÜRÜNÜ BENİMSEMELER TÜRKLÜĞE VE İSLAM'A TABAN TABANA ZITTIR.BUNLAR MÜNKER VE BATIL AMELİYELERDENDİR.
Dinimizde milliyetçilik, ırkçılık ve ülkücülük yoktur.Bunlar, siyonistlerin müslümanlara olanırk ayırımı yapmak için uyguladıkları sinsi tuzaklarıdır.Onları kendi tağuti ideoloji zihniyetlerini müslüman üzerinde adeta bir zehir aşısı yapmaktadır.Bu zehirlerden biriside ırkçılıktır.Sizler "ne mutluTürküm diyene" derseniz diğer ırklar "biz Türklerden daha ilerideyiz" diye bize çıkışmazlarlar mı?İngiliz, Fransız, italyan, ingiliz,yunan rus, rum gibi ırklar eğer bunlar İslam'ı seçerlerse onlar bizim dinimizde kardeşimizdir.Türkçülük yapmakla bunları hangi çatı altında toplayabilirsiniz ki?
Bizler ümmetçiliği savunuyoruz.Her millet veya ırklar İslam'a girmişlerse onlar Muhammed ümmetindedirler.Biz de diyoruz ki "NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE!..Türkçülük kabuğunu parçalayıp kabuğunuzdan çıkın dünya müslümanlarıyla diyalog kurun ki işte gerçek ümmetçilik budur.Türkçülük yapmakla ümmetçilik olmaz.Irk ayırımı dinimizde kesinlikle haramdır.
Kendi vatanını savunmak uğruna öldürülenler elbette ki Allah katında şehit sayılırlar.Hatta bir başka İslam ülkesinde oranın işgaline engel olmak için diğer müslümanlardan öldürülenlerde şehittir.Yani İslam ülkesi savunmasında her kim müslüman can verirse o da şehit olmuş olur.Üstünlük ırkçılık, milliyetçilikte değil takva ehi olmaktır..Nitekim aşağıda ki ayette kimler kimlerden üstün olduğunu açıkça beyan etmektedir.Bundan sonrası fasofisodur.
HUCURAT SURESİ-13.Ey insanlar!.Biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık ve birbirinizle tanışanız diye sizi milletlere, kabilelere ayırdık. Haberiniz olsun ki, Allah katında en şerefliniz, en takvalınızdır. Muhakkak ki, Allah, bilendir, herşeyden haberdardır.
Ve son olarak bir hadis-i şerifte Allah Resulü Muhammed aleyhisselam efendimiz buyuruyor ki:
"Ey insanlar! Sizin Rabbiniz (yaratıcınız, besleyip büyüteniniz, varlığınızı koruyup ayakta tutanınız, terbiye edip kemâle erdireniniz, düzene koyup idâre ediciniz, sahibiniz ve efendiniz) birdir. Sizin babanız da birdir. Hepiniz Âdem'in evlatlarısınız; Âdem de topraktan yaratılmıştır. Arapların Arap olmayanlara, Arap olmayanların da Araplara karşı hiçbir üstünlüğü yoktur. Beyaz (derilinin) siyah (deriliye), siyah derilinin de beyaz deriliye hiçbir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak "takva"dadır…" (Veda Hutbesinden...)
|
Elbette MÜSLÜMAN'ız(Elhamdülillah) ve İslam'ı korumak için her şeyimizi feda edeceğiz..İslam'ı yok etmeyi beceremeyenler,Müslüman Türk'leri yok etmeye çalıştılar..Ama unuttukalrı bir şey vardı;
En büyük Allah'tı..
Bu gerçeği herkese göstereceğiz..
Elhamdülillah Müslüman olduğum için gururla ben Türk'üm diyebiliyorum..
Hepimiz görüyoruz,değişimleri,Türk'lükten ve islamdan olan uzaklaşmaları...
Ama yok bitmeyecek bu sevda..
Biz Muhammed(s.a.v) dedikçe,onlar ezilecekler,ve biz Allah(c.c) dedikçe onlar titreyecekler..
Evet TÜRK'ÜM..Ama MÜSLÜMAN bir TÜRK'ÜM..
Ezan sesleri duyulduğu müddetçe hr şeyim feda olsun bu vatana..
Ama din konusuna gelince ANAM BABAM FEDA OLSUN,EN DEĞER VERDİĞİM ŞEYLER FEDA OLSUN..
ALLAH'U EKBER..!!!