ne kadar resimlere takilmis durumdayiz..bende bulundugum ülkede kiliselere gidiyor ve buna benzer hatira resimleri cektiriyorum simdi ben hristiyan mi oluyorum yada onlarami özeniyorum yada tem tersi sultanahmeti ziyaret eden turistlerin hepsi Müslüman mi oluyor..
artik su sekilcilikden, niyet okuculugundan vazgecelim derim.. benim agzindan bir kere akit yada habervaktim cikmadi ben genel olarak muhafazakar medyayi aldim.. kendilerinden birisi oldugu zaman görmezden gelen, makul karsilayan ama ayni fotografi kendi karsisinda birisi yapinda vurun abaliya yapan bir zihniyet var..
bunun adini varin siz akit koyun, yeni safak koyun, milli gazete koyun!.. bakiniz biz yillarca sekilcilikden dem vurduk biz yillarca birilerine basimizin üstündekine degil, sakalimizla degil, beynimizin icine bakin dedik ama simdi vay efendim kilisede resim cektirilmis o halde katli vacipdir..
sahsen pek tartisacak havam yok daha dogrusu tartismayi uzatmaya niyetim yok sadece son yillarda gücün getirdigi bir magrurlukla, iktidarin vermis oldugu bir hazla her önüne geleni pkk, din düsmani, ak parti karsiti, vatan haini yapan muhafazakar medyanin ve kesimin bence biran önce kendini toparlamasi lazim cünkü sinesini en fazla acmasi gereken bizlerin, baska kültürlerin, dinlerin haklarini en fazla savunmasi gereken bizleriz ama biz bizim gibi düsünmeyene, bizim gibi yasamayana, bizim gibi konusmayani "mücahidlik!" adi altinda afaroz etmeye onlari toplum önünde teshir etmeye calisiyoruz..
Ne diyelim sonumuz hayrolsun..
|