Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2012, 00:21   #68
Kullanıcı Adı
xkatolizorx
Şimdi doğru olanımı yapıyor sanki dersaneleri kapatırlarsa hükümeti sandığa gömzeriz diye ifadeler var samanyolu haber kim kimi nereye gömüyo anlamadım sorsun bi gülen cemaati kendine bu kadar önlerini açan büyük BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN simit satarakmı buralara geldi yoksa fem dersanesinde okuyupta torpille bir yerlere yerleşipmi yanlış anlamasında kimse son gelişen olaylardan sonra ben gülen hareketininde samimiyetinden şüphe etmeye başladım o neden partimizin yanında olalım dünyaya meydan okudumuz şu donemde iç karışıklıklara mahal vermeden istikrarımıza devam edelim sağcı,solcu,cemaatçi ,alevi,kürt bolunmeyelelim düşmanımız cok 28 subat geçti gitti izleri kaldı onlarıda bu hukumetimiz saracak 28 subat olmasaydı şuan bu istikrar olmazdı herşeyde bır hayır vardır deyip imanımızı ınancımızı koruyalım...
Kısaca geçmişten ders çıkartıp herkeze eşit ölçüde ayrıştırma seyreltme yapmadan eşit davranıp HZ.ÖMER adaletinden örnek alıp ülkemizi komşularımızı müslüman alemini bir arya getirip katlıamların önüne geçip adaleti tüm dunyaya anlatmamız lağzım gülendi şuydu buydu bunlar boşa tartışlmalar eğer her birey sabah kalktığın islam alemi için ne yapıcam bilinciyle neye hizmet edicem bilinciyle güne başlarsa zaten bizim önümüzde kimseler duramaz vesselam....

Konu xkatolizorx tarafından (12-09-2012 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir..
xkatolizorx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla