Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2012, 17:42   #11
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Erhan Başkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ALLAH'a hamdü senalar olsunki beni MÜSLÜMAN olarak dünyaya getirmiş.ne kadar şükretsem azdır.müslümanlığımdan kimsenin şüphesi olamaz.PEYGAMBER EFENDİMİZ (sav) in veda hutbesindede buyurduşu gibi üstünlük ancak takvadadır.buna ben dahil hiçbir arkadaşın itiraz edeceğini zannetmiyorum.ama benimde kimliğimi bir şekilde ifade etmem gerekiyor.hacca giden arkadaşlar bilir suudlar arabım diyebiliyorlarsa yada diğer ülke vatandaşlarını milletlerini açıkca ifade edebiliyorlarsa,bende türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan büyük gurur duyuyorum.başkalarının kendilerini ne gördüğü beni zerre kadar ilgilendirmiyor.hem TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN vatandaşı olacaksın hem devletin her türlü imkanından faydalanacaksın hemde TÜRK lüyü kabul etmiyeceksin.milletin ne olursa olsun TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI olan her birey TÜRKTÜR.. 'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE '
YAHU GİT İŞİNE!. BEN HALİS MUHLİS TÜRK'ÜM SADECE IRKIMLA DEĞİL MÜSLÜMANLIĞIMLA ÖVÜNÜYORUM.DİĞER MÜSLÜMAN IRKLARA KARŞI BEN TÜRKLÜĞÜMLE ÖVÜNMÜŞ OLSAM ONLARI BİR ARAYA NASIL GETİREBİLİRİM Kİ?

ÇIK ONLARIN KARŞISINA "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!" DE BAKALIM KAÇ KİŞİYİ SAFLARIMIZA ÇEKEBİLİRSİNİZ?.

IRKÇILIK HARAMDIR GÜNAHTIR.KABUĞUNUZDAN ÇIKIN ONU KIRIN DÜNYAYA AÇILIN.BAĞNAZ OLMAYIN MÜSLÜMANLARARASI DİYALOĞA BAŞLAYIN.YAHU.

SEN BENİM KADAR TÜRK OLAMAZSIN.BİZ GİRESUNLUYUZ BİZİM İLİMİZİN DÜŞMANLARDAN KURTULUŞ GÜNÜ YOKTUR.DİĞER İLLERİN HEPSİNDE VARDIR.ZİRA İSTİKLAL HARBİNDE GAVURLARA GİRESUN'U KAPTIRMADIK BİZİM GİRESUN HALKIMIZ ÇOK CESARETLİ OLUP ÜLKESİNİ BÖLDÜRTMEZ..

OF BE SANA LAF ANLATMAK NE KADAR DA ZORMUŞ.BİZ İSLAM'I ÖN PLANA ALIRKEN SEN TÜRKÇÜLÜĞÜ ÖN PLANDA TUTUYORSUNUZ.IRKLAR YOK OLUR AMA İSLAMİYET BAKİ KALIR BUNU DA HİÇ UNUTMA!..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla