Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2012, 01:26   #37
Kullanıcı Adı
SavaşPala
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer bunu Allah ayetinde deseydi veya hz.muhammed sav hadisinde söyleseydi emin ol bu dine iman etmezdim.
He şunuda söyleyeyim bu gördüğüm müslümanlar yüzünden severek ve inanarak benimsediğim dinden kalbime soğukluk girmiyor değil allah bizi muhafaza etsin.

Nasıl bir din anlayışıdır,ırk sevgisi ne kadar aptalca bir seydir idrak edemiyorum.

Aptal insanlar ırkının arkasına saklanır ,ve faşizm örgütlü bir aptallık partisidir.

'Ey insanlar! Sizi bir erkekle bir dişiden yarattık.
Birbirinizi tanımanız için, sizi milletlere, kabilelere böldük.
Şüphesiz Allah katında en şerefliniz, en takva sahibi olanınızdır.'
(Hucurat, 13)
Öncelikle,Allah,Hz.Muhammed,Türk,Müslüman gibi kelimelerin baş harfi BÜYÜK yazılır..

Geçmişten bu güne kadar TÜRK,ALLAH dediğin de bazıları saklancak yer arar yer yüzü titrerdi..

Türk'ün savaşında Cebrail(as)'da,Muhammed(s.a.v)'de yer almıştır..

İslam sancağı TÜRK'lerdedir..

Türk'ler dünyada MÜSLÜMAN olarak bilinmektedir.

Türk olmak,savaşta yaralı düşman askerini canı pahasına kurtarma gitmek sırtlayıp sipere dönerken yaylım ateşine tutulmaktır..

Türk olmak esir Türk askerleri bağlanıp yakılırken,ALLAH'U EKBER..!!Demektir..Düşman askeri ile saf kurup namaz ifa edebilmektir..Allah Allah diye savaşabilmektir..

TAKVA SAHİBİ OLAN DİNİN EN ŞEREFLİ OLANI'DIR..TÜRK'ler din konusunda en şerefli davranan millettir..(Türk olmayı becerebildikleri dönemde)

Öyledir ki Türk,Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Türk değildir sadece..

Hayır aptal insanlar ırkının arkasına saklanmaz,Aptal insanlar Allah'ı kandırabileceğini sanır..

Neden İslamiyet ve Türk'lük arasında seçim yapmam gerekiyor ki?

Cemaat gibi düşün,Gülen cemaati,İsmailağa cemaati gibi..

Türkiye Müslümanları,Arabistan müslümanları..

Türk'lük benim ırkımdır..Irkım dünyaya Cemaat'imdir..

Şimdi sana diyeceğin son ve en önemli şey,savunduğun şeyin doğruluğundan ne kadar inançlı olursan ol,unutma gerçek olduğunu bildiğimiz tek şey ALLAH'tır..Bu yüzden öyle iman etmezdim vs. şekilde konuşman çok yanlıştır..
Allah Uteala'dan af dile ve kelime-i şahadet getir..
Ve cevap zaten o kelime-i şahadet'tedir..

"Eşhedu en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden âbduhu ve Resuluhu"

Manası: "Şehadet ederim ki Allah´tan başka ilah yoktur ve yine şehadet ederim ki Muhammed (sav) onun kulu ve Peygamberidir"

Konu Necip Fazıl tarafından (12-11-2012 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir..
SavaşPala isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla