Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Konuyla alakasını çözememekle beraber mantığıda kavrayamadım.
Eşcinsel olması beni zerre kadar ilgilendirmiyor ve bilip bilmememde birseyi değistirmeyebilir.
Biz ne kadar " taş fırın erkeğiyiz " diye övünebiliyorsak gayet tabi eşcinselde "on numara eşcinselimdir yani" diyip övünebilir.
Simdi forumda muhafazakar insanlar ablalar var pek rahat konusamıyorum mevzuyu ki sahsımın ilmi tartısmalarda zerre ayıp anlayısı yok gibidir.
Ama cinsellik bir haz isidir,ve yemek yemekten pek farkı yoktur.
Adam acılı sever adam tuzlu sever.
E erkek kız sever kimi kendi gibi erkek sever yani ben adamın haz anlayışına dair yorum yapmam veya uçkuruyla ilgilenmem pek etik ve doğru değil.Ki kimseyede cinsel kimliğim noktasında dokundurtmam şahsımda kısmen aseksüel sayılır panseksüel gençliğe inat
-İsin dini boyutu farklı orası inanc mevzudur.-
Bilahare seninle su iman üzerine konusalım,cünkü sana sunu söyleyeyim ben bu ülkede müslümanların Yüzde birden bile az olduğuna inanıyorum .Başın gözünde var olsun allah eksik edip sağlıktan sıhatten düsürmesin.
|
Bir insan müslüman olmayı kabullenmiş olsa ve gereklerini yerine getirmiyor olsada Allah katında müslümandır,yerine getirmediği konuları Allah hesap soracaktır..
Şunu bende kabullenerek söylüyorum ki evet Müslümanım demek sadece lafta kalmaktadır..Gerçek müslüman dediğin gibi %1 bile değildir..(Gerçeği sadece yüce Allah bilir)Görünene göre söylüyorum..