Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-15-2012, 11:39   #77
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Burada Türklüğü İslam'dan daha önce ön plana çıkaran gerzekler var.Adam saplantıda kalmış sanki üstünlük ırklardaymış gibi ezbere konuşuyor.Allah ve resulünün en sevmediği şey ırkçılık ve milliyetçiliktir.Bu kavramlar sadece o kavmi birleştirici olup diğer kavimleri ötelemekten başka bir şey değildir."Ne mutlu Türküm diyene" sözü kesinlikle ırkçılık olduğu için onu ağzıma bile almak istemiyorum.Bu söz bağlayıcı değildir.BEN TÜRKLÜĞÜMLE DEĞİL, MÜSLÜMANLIĞIMLA ÖVÜNÜRÜM.

Yeryüzünde binlerce ırk var.Allah 'ın rızası ırklar üzerinde değildir.Allah,İslam'a yardım eden kavmi sever.Bu ülkede başka ırktan olanlara biz "Ne mutlu Türküm diyene" zorla dedirtebilir miyiz?.Bir kere siz gidin Osmanlı'nın medeniyetini öğrenin.O sizin eski gözüpek türkler yok artık.Gazetelerin 3.üncü sayfasında ne hale geldiğimizin küçük bir halidir.Madem türklüğümüzle övüneceksek o halde gavur aşıklısı ve taklitçisi olmayacağız sıkı mı buna itiraz edecek olan...

Ben "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!" SÖZÜNÜ IRKÇILIK OLARAK ALGILIYORUM.BU,SADECE KENDİ IRKIYLA ÖVÜNMEDİR.MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRK'TEN DE HAYIR YOKTUR.IRKÇILIK, SİYONİSTLERİN VEYA YAHUDİLERİN VAZGEÇMEDİĞİ BİR İLKEDİR.BU, MUHARREF TEVRATTA'DA AYNEN ZİKREDİLİR.ALLAH KATINDA HİÇBİR DEĞERİ VE ÜSTÜNLÜĞÜ DE YOKTUR.BEN DE DİYORUM Kİ:

"NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE!.." Bu sözü söyleyin bütün müslüman ırklar sizi kucaklayacaklardır.Bu söz bütün müslüman kardeşlerimizi kucaklar....Bu hikmeti hala kavramış değilsiniz...Irkçılık değil ümmetçilik önemlidir.İşte bu müslümanları bir araya getirir ve sevgi oluşturur..

Hele şu içimizde milliyetçiler var ya bunlar hala kabuğundan çıkamadılar.Marijinallikten de kurtulamadılar.Dünya üzerinde hiçbir Türk cumhuriyetleri ile diyalog kurmadılar.Ulan sizin milliyetçiliğinizi eşşek arısı soksun emi?...

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (12-15-2012 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla