Konu
:
Köprüler ve Otoyollar artık KOÇ ve ÜLKER'in
Tekil Mesaj gösterimi
12-20-2012, 02:32
#
21
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Cihannur
Nickli Üyeden Alıntı
Kendi adıma yeteri kadar siyaset bilgim vardır. Siyasi bilgilerimi zamanla daha da arttırırım inşaallah; ama Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler okumak gibi bir niyetim yok.
İ
halede
özelleştirilmiş k
öprü ve otoyollara enflasyon oranının üzerinde zam yapılamayacakmış. Bu da demek oluyor ki bu ihaleyle kapitalizmin kucağına atılmamışsızdır.
Wilson ilkelerine saygıyla inanıp wilsoncu olan atalarımızı andırıyorsunuz abiciğim..
Ama hatırlatırım,wilsonda yasaklanan sömürgecilik sadece manda ve himaye oldu ama yine gerçekleşti.
Koçlar,orayı rahmi kuçun ruhuna fatiha okutulan bir hayrat olarak almadı ondanda emin olabilirsiniz.Ben teminat verebilirim.
Neden yani ak parti yaptıysa doğrudur.Hayır arkadasım ya niye özellestiriyorsun.
Senin devlet denetleme kurulun var senin karayolları teskilatın var,sen zaten merkeziyetci bir devletsin yani öyle demokrasiyle falan hic alakan yok.
Zaten uedaş gibi elektrik konusunda olsun idonun özelleştirilmesinde olsun milletin anasını ağlatmıssın yeter ayıptır günahtır yazıktır yahu ,demek bu kadar mı zor.
Vallahi dinden cıkarmaz bak yemin ediyorum.
Ak partiyi eleştirmek abdestte bozmuyor..
El Emin
Açık Profil bilgileri
El Emin nickli üyeye özel mesaj gönderin
El Emin - Daha fazla Mesajını bul