Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-21-2012, 03:25   #28
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[/B]

senin icine akinci yada furkan mi kacdi.. la iki sene üniversite okuyan basliyor adalet, insan haklari, kapitalizm, emperyalizm gibi söylemlere..
usagim baskasi olma kendin ol, böyle cok daha güzelsin o acidan muhalif olacagim diye, farkli olacagim diye öyle cok sivrilme, büyüklerinin söylediklerini dikkate al..
öyle ben oldum havasina girersen iste o zaman en büyük kötülügü kendine yaparsin..
Cünkü akademide artık o basit ufak sacma dünyandan sıyrılıp dünyanın gercekleriyle yüzlesirsin.
Birebir alevisini ateistini görürsün,Yaşarsın birlikte yatıp kalkarsın onuda hissedersin.
Artık kendi ayakların üstüne durursun,baban annen senin yerine hesap yapmıyordur o zaman kapitalizm yapısmaya baslamıstır gırtlağına.
Ben oldum demiyorum ama ülkedeki %80 insandan daha iyi düsündüğümün farkındayım.
Bu benim cok düsünen biri olmamdan değil,düsünme fiilinden hayli uzak bir milletten olmamdan kaynaklı.
Hayat bir yolculuktur bende bu yolculukta elimden geldiğince heybemi doldurmaya,doldurduklarımı tüketmeye calısırım.

Ben muhalefet olmak icin kendimi zorlamıyorum. Bir istanbula gidip geleceğim diye 40 tl ido bana kol center yapınca,uedaş hazretleri yüzler kusurunda hatta kimine ikiyüzler kusurunda elektrik faturası yollayınca kalkıp padişahım sen cok yasa diyemezdim .

Bugün bizim zerre kadar ne islamiyetle ne sosyal devletle alakamız yok abiciğim.
Sırf muhalefet olmak icin konusuyorsam eğer bunları dellindiremem zaten buyur iki sıktan birini sec o konuda delillerimizi getirelim.
İslami acidan devlet ve devletimiz, Sosyal devlet anlayısı,hukuk devleti,demokrasi gibi ilkeler acısından olması gereken devlet ve devletimiz ve diğer devletler.Ne dersin ?
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla