Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-21-2012, 17:42   #15
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Ahmet Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben sana ceza alma sebebini söylüyorum,hakem tükürde dememişmiş,o zaman MHK hayal görmüştür.bir de sen el işaretlerinin anlamını evrensel dille değilde kendi tuttuğun takıma göre değerlendiriyorsan o senin bileceğin iş.

İlk gördüğü kırmızı kartmış mış ! yukarda da yazdığım gibi adam olsun da Türkiye yi küçük görmesin İngiltere de oynadığı gibi top oynasın burada da. Yok öle önce hakeme hakaret et,sonra armanı öp seyirciyi tahrik et,adam olacaksın adam !
poff ta pof..
Gayliğin bir işareti var da biz mi bilmiyoruz allah aşkına,toplumsal cinsiyet meselesi ve sorunları üstüne düşünen biriyim.Birebir kaos gl gibi homoseksüellerin dernek ve dergilerini takip ediyorum.Gayliğin bir işareti yada sembolu yok.
Ki olsa dahi gaylik bir hakaret olamaz.Bir insanın nasıl erkek,kürt,zenci,boşnak olması bir hakaret olmaması gibi.
Biseksüel,aseksüel,panseksüel,gay,lezbiyen olmak hakaret unsuru olamaz.Ve hareketleri falanda yoktur absürd absürd konusmayın allah aşkına.
Ne münasebet ki hakaret olsun ya,birebir gay arkadasım var gayet samimi olduğum.

O hareketin anlamını bilmiyorsanız konuşmayın yani.Evrensel değerlere göre değerlendireceksin tabi.dünya literatürünü uygun,başka milletlerden insanlarında dahi olduğu bir işlem gerçekleştiriyorsun,kendi köyünün zihniyetiyle yönetirsen işte TÜRKİYE olursun.

Her ne ise ya aman..Boşboş demagojiden öteye gecmeyen konusmalar olacak hic gerek yok..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla