Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-27-2012, 03:17   #126
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Meçhul Kardeşim daha kapalı bir ifade ile belirtmek gerekirse ! İşçi Partisinin Videosu ve Sedat Simavi'Nin gazetesindeki örneklemelerin yanı sıra Eğitim Sisteminin içindeki örnekleri veriyorsun verdiğin dairede Hak olduğunu kabul ediyorum ! Lakin bir örnek vereyim !

Bir Müslüman der ki Türkiye Dış güçler tarafından bölünecek ! Parçalanacak ! Bu Daire diliminde ona şöyle desem ; Türkiye bir Toprak parçası zihininde Vatan diye dillendirilerek Kutsal yapıldı ! Hatta sınırlarına bekçiler kondu ! Oysa Hilafetle İslam'ı böldüler 54 Ülkeye sen bölünen bir parçasındaki Kavramı mı konuşursun desem ! Hatta daha da ileriye giderek !Söylediğin Ülkenin eğitim, devlet, bürokrasi, idari bütün kanunları İslam karşıtı ! Sen Dinde bahsedilen Vatan kavramınından bunu mu anladın da sordun desem !

Meseleyi anladığını zan ediyoru naçizane...!

"Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır" derim..Yeryüzünde hiçbir tam bağımsız ülke yoktur.Tam bağımsız devlet geçmişte Osmanlı idi.Ne zaman ki onu yıktılar,gavurların maskarası olduk:Şanlı geçmişimize bir daha dönemedik, bu gidişatla da dönemeyeceğimize benziyor.Osmanlıda ehli kitap kafirleri açıktan misyonerlik yapamıyorlardı.Ama ya şimdi?....

Malumunuz odur ki her şey açıkça yapılmakta devletimiz bunda hiçde tedbir almamaktadır.Oysa bir milletin kültürü ve ahlakı elinden alınıp yozlaştırIlırsa o millet sadece yığın etler gibi ruhsuz, şuursuz cahil, ne yaptığını bilmeyen,karamsar aile ortmından kopuk, dinden uzak bir neslin geleceğinden korkuyoruz.Bütün bu korkularımız bunun içindir.Gelecek nesil bizim geleceğimizi belirler.Onlar iyi yetişmezlerse Maazallah bu vatanı ve dini ileride az pahaya satabilirler.Zira mukaddes davası olmayanın derdi sadece davası hayvanlar gibi yaşamaktan ibarettir.

Yıllar geçtikçe vatan,din, namus, ırz, iffet ve ahlak gibi değerler hiçe sayılmaya başlandı.İmanı ve itikadı bozulmaya yüz tutan nice nesiller türedi.Allah sonumuzu hayreylesin diyorum...

Aşağıda ki mesaj tüm gerçekleri ortaya dökmektedir.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla