Konu
:
Erdoğan: Başörtülüler Artık Okullardalar
Tekil Mesaj gösterimi
01-01-2013, 11:34
#
9
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Cihannur
Nickli Üyeden Alıntı
Okullarda başörtüsüyle okumak konusunda verilen vaatler imam hatip ortaokullarında ve imam hatip liselerinde başörtüsüyle okumanın serbest bırakılmasıyla
yerine gelmiştir. Türkiye'de AK Parti iktidarında artık büluğ çağına gelmiş kız çocukları üniversite dâhil tüm öğrenimlerini başörtüsü takarak okuyup tamamlayabileceklerdir.
Yorumum hiç de saçma değildir. Laikler azabilirler diye başörtülü okumak yasaklanmış değildir. Laikler azabilirler diye başörtülü okumak ortaöğretim okulları arasında sadece imam hatip ortaokulları ve imam hatip liselerinde serbest bırakılmış, tüm ortaöğretim okullarında serbest bırakılmamıştır. Aradaki farkı anlıyorsundur. Laiklerin ülkemizde gerginlikler çıkartma ihtimali ve o gerginliklerin daha büyük olaylara dönüşme tehlikesi hâlen mevcuttur.
AK Parti'nin seçim beyannameleri ortadadır. AK Parti vaat ettiklerini büyük oranda yerine getiren ve yerine getirmeye çalışan bir siyasi partidir. AK Parti başörtüsü konusunda da imam hatip ortaokullarında
,
imam hatip liseleri
nde
ve üniversitelerde
başörtüsü serbestliği getirerek okullarda bu meseleyi büyük oranda çözmüştür.
AK Parti'nin belirli bir genel siyaset tarzı vardır. O siyaset tavrı, ülkemizin ve milletimizin meselelerini mümkün olduğunca gerginlik çıkmasına sebebiyet vermeden, ülkeyi ve m
illeti
sıkıntıya sokabilecek tavırlara, ge
lişmelere,
olaylara yol açmadan çözmeye çalışma siyasetidir. AK Parti'nin uygulamakta olduğu bu siyaset tavrı doğru bir tavırdır ve AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra
gelecek
olan
genel başkanları da,
şimdiki kadrolarından sonra gelecek olan kadroları da,
AK Parti'nin bu siyaset tarzını sürdüreceklerdir inşaallah.
İmam hatip liselerinde zaten başörtüyle okuyabiliyorlardı bunu bilmiyorsun kalkmış başörtüsünü serbest bıraktık yok öyle yaptık yok böyle yaptık diyorsun seninle neyi tartışayım ki ben...
Necip Fazıl
Açık Profil bilgileri
Necip Fazıl nickli üyeye özel mesaj gönderin
Necip Fazıl - Daha fazla Mesajını bul