Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2013, 17:05   #11
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Necip Fazıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İmam hatip liselerinde zaten başörtüyle okuyabiliyorlardı bunu bilmiyorsun kalkmış başörtüsünü serbest bıraktık yok öyle yaptık yok böyle yaptık diyorsun seninle neyi tartışayım ki ben...

İmam hatip liselerinde derslerde başörtüsüyle okunabileceği genelgesi AK Parti tarafından getirildi diye biliyorum. Yani AK Parti iktidarından önce imam hatip liselerinde derslerde başörtüsüyle okumak resmen serbest değildi diye biliyorum.

AK Parti iktidarından önce de imam hatip liselerinde başörtüsüyle okunuyor olabilir. Eğer öyleyse bile başörtülü kızlar sadece 15-18 yaşları gibi yaş dilimlerinde başörtüleriyle okuyabiliyorlardı. AK Parti iktidarında ise büluğ çağına girdikten sonra 10 yaşlarından itibaren öğrenimlerini tamamlayana kadar başörtüleriyle okuyabilecekler. Bir önceki mesajımda vurgulamak istediğim şey buydu. AK Parti sayesinde başörtülü kızların 10 yaşlarından itibaren öğrenim hayatlarını başörtüleriyle okuyarak tamamlayabilmeleri sağlanmıştır. Türk Siyasi Tarihi'nde bu bir ilktir ve bu büyük hizmetinden dolayı milletimiz de dindar vatandaşlarımız da AK Parti'ye minnettardırlar.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla