Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2013, 19:17   #15
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Necip Fazıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neyin kafası bu anlamadım ki...

Başörtüsü sorunu her alanda var hatta bunun adı sorun değil zulüm...
Fotoğraflara iyi bak sadece kamusal alan değil okullarda yazıyor görmek istediğine bakma sadece...

Okullardan sürgün edilen çocuklar var başörtüsü yüzünden dayak yiyen sınıfta bırakılan var sen uyu hala...

Ak partiyi savunacağım diye mukaddes emanetleri görmezden gelmenin anlamı yok... Amenna savunulacak konularda zaten beraber savunuyoruz...

Biraz objektif bakmayı öğrenin artık...
Aklın kafası diyebiliriz mesela.

Objektif bakıyorum. Bazılarının okullarda başörtüsü sorunu var demesiyle okullarda başörtüsü sorunu olmaz. Daha önceki mesajlarımda da yazdığım gibi, Türkiye'de AK Parti sayesinde başörtülü kız çocuklarının büluğ çağına girdikten sonra 10 yaşlarından itibaren önce imam hatip ortaokullarında, daha sonra imam hatip liselerinde, daha sonra da üniversitelerde olmak üzere bütün öğrenim hayatlarını başörtüleriyle okuyabilmeleri sağlanmıştır ve böylelikle okullarda başörtüsü sorunu büyük ölçüde çözüme ulaşmıştır.

Ben uyumuyorum; gerçekleri görüyorum Allah'a şükürler olsun. Okullarda hâlen başörtüsü sorunu var diyenler gerçekleri görmüyorlar. Çünkü imam hatip liselerinin müfredatı düz liselerin müfredatını kapsamaktadır. Başörtülü kız çocuklarının imam hatip okulları yerine düz liseleri tercih etmeleri anlamlı değildir.

AK Parti'yi savunacağım diye mukaddes emanetleri görmezden gelmiyoruz ve görmezden gelmeyiz inşaallah.

AK Parti'nin siyaset anlayışı; meseleleri mümkün olduğunca gerginliğe yol açmadan, ülkeyi ve milleti sıkıntıya sokabilecek
davranışlar içine girmeden, ülkedeki siyasi ve ekonomik istikrarı koruyarak çözmek anlayışıdır.

Konu Cihannur tarafından (01-01-2013 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla