Konu
:
Erdoğan: Başörtülüler Artık Okullardalar
Tekil Mesaj gösterimi
01-01-2013, 19:28
#
4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Cihannur
Nickli Üyeden Alıntı
Aklın kafası diyebiliriz mesela.
Objektif bakıyorum. Bazılarının okullarda başörtüsü sorunu var demesiyle okullarda başörtüsü sorunu olmaz. Daha önceki mesajlarımda da yazdığım gibi, Türkiye'de AK Parti sayesinde başörtülü kız çocuklarının büluğ çağına girdikten sonra 10 yaşlarında
n itibaren önce imam hatip ortaokulla
r
ında, daha sonra
imam
hatip lise
lerinde,
daha sonra da üniversitelerde olmak üzere bütün öğre
nim hayatlarını
başörtüleriyle okuyabilmeleri sağlanmıştır ve böylelikle okullarda başörtüsü sorunu
büyük ölçüde çözü
me ulaşmıştır.
Ben
uy
umuyorum; gerçekleri görüyorum Allah'a şükürler olsu
n.
O
kullarda hâlen başörtüsü sor
unu var diyenler
gerçekleri görmüyorlar. Çünkü i
ma
m hatip liselerinin müfred
atı düz liselerin müfre
datını k
aps
amaktad
ır.
Başörtülü
kız çocuklarının
imam hatip oku
lları yerine düz liseleri terci
h etmeleri anlam
lı değil
di
r.
AK Parti'yi savunacağım diye mu
kaddes e
man
etler
i görmezden gelmiyoru
z ve görme
zden
ge
lmeyiz inşaall
ah.
AK Parti'nin siyaset
anla
yışı
;
meseleleri mümkün olduğun
ca gerginli
ğe yol açmadan
, ülke
yi ve milleti sıkın
tıya soka
bilece
k
davranışlar içine girmeden, ülkedeki siyasi ve ekonomik istikrarı koruyarak çözmek anlayışıdır.
Asgari ücret konusunda olduğu gibi yine saçmalamaya başladın...
Başörtüsü sorunu var demekle başörtüsü sorunu olmazmış sana kız çocukları sürgün ediliyor dayak yiyor sınıfta bırakılıyor diyorum ama sen hala aynı nakaratı okuyorsun geç bunları geç...
Kimse imam hatip okumak zorunda değil kardeşim diğer liselerde de farz değil mi başörtüsü illa imam hatip mi okumak gerekiyor ne saçma bir yorum yaa...
ALLAH a şükür sonuna kadar Ak partiliyim hatta fanatik bir ak partiliyimdir ama dilsiz şeytan olamam ve bu gerçekler karşısında susamam susmam...
Bu ülkenin bana göre birinci sorunudur başörtüsü ve bunun için bir adım atılmıyor başörtülü kardeşlerim 10 yıldır oyalanıyor...
Aksini idda eden Ak partinin başörtüsü için attıkları adımları getirsin bende atmadıkları adımları getireyim eşleştirelim bakalım başörtüsü zülmü hangi noktada...
Necip Fazıl
Açık Profil bilgileri
Necip Fazıl nickli üyeye özel mesaj gönderin
Necip Fazıl - Daha fazla Mesajını bul