Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2013, 14:29   #18
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başörtüsü sorunu hâlen devam ediyor. Kamuda ve bazı özel sektör firmalarında başörtüsüyle çalışılmasına izin verilmiyor. Bu gerçekleri görelim; ama başörtüsünün okullarda büyük oranda çözüme ulaştığı ve büluğ çağına girmiş kız çocuklarının 10 yaşlarından itibaren önce imam hatip ortaokullarında, daha sonra imam hatip liselerinde, daha sonra da üniversitelerde başörtüleriyle okuyabilerek tüm öğrenimlerini başörtüsü takarak tamamlayabilecekleri gerçeğini de bilelim ve başörtülülere bu imkânı sağlayan AK Parti'ye teşekkürlerimizi sunalım.

Ayrı
ca başörtülülerin pek çok özel sektör firmasında ve bazı belediyelerde başörtüleriyle çalışabiliyor ve çalışabilecek oldukları gerçeğini de görelim. Kamudaki başörtüsü yasağının da zaman içinde kaldırılmasını dileyelim.

Yine aynı nakarat bezmedinmi arkadaşım yaa...

Sana okul imam hatipten ibaret değikl diyorum ama cevap veremeyince bana yok imam hatip orta kısmı yok öyle yok böyle hayır canım hiçte çözülmüş bir sorun değil...

Özel sektör ne alaka devlet başörtülü çalışanı yasakladıktan sonra özel sektör beni ilgilendirmez bu zulümüde ortadan kaldırmaz vesselam...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla