Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2013, 14:52   #19
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Necip Fazıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yine aynı nakarat bezmedinmi arkadaşım yaa...

Sana okul imam hatipten ibaret değikl diyorum ama cevap veremeyince bana yok imam hatip orta kısmı yok öyle yok böyle hayır canım hiçte çözülmüş bir sorun değil...

Özel sektör ne alaka devlet başörtülü çalışanı yasakladıktan sonra özel sektör beni ilgilendirmez bu zulümüde ortadan kaldırmaz vesselam...
Cevap veremem diye bir şey söz konusu değil. Cevap veriyorum. Okullarda başörtüsü sorununun büyük oranda çözüme ulaştığı gerçeğini kimse reddedemez. Türkiye'nin imam hatip ortaokulları ve imam hatip liseleri, Türkiye'de başörtüsüyle okumak isteyen kızların taleplerini karşılayacak düzeydedir diye tahmin ediyorum. Türkiye'de başörtüsüyle okumak isteyen kız çocukları, AK Parti sayesinde artık büluğ çağına girdikten sonra 10 yaşlarından itibaren üniversite dâhil öğrenimlerini başörtüsüyle tamamlayabileceklerdir. Başörtülü bazı kız çocuklarının, "İmam hatip liselerinde başörtüsüyle okumak serbest; ama ben imam hatip lisesinde okumak istemiyorum, düz lisede okumak istiyorum." demeleri de anlamlı değildir. Çünkü düz liselerde okutulan dersler imam hatip liselerinde de okutulmaktadır; imam hatip liselerinin müfredatı düz liselerin müfredatını kapsamaktadır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla