Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-14-2013, 03:20   #26
Kullanıcı Adı
Shaguj
Trt şeş açıldığında bunların derdi bu değil dedik kürtçe anadil eğitimi dediklerinde amaçları bu değil dedik siz sanıyorsunuz ki bazı hainlerin çok umrumda anadilde eğitim,kürtçe yayın doğu anadoluya dünya yatırım yapıldı bu hükümet zamanında sonuç ne oldu pozitif mi yoksa negatif mi ?? Pembe rüyalar alemindesiniz siz Pkk denen itler hangi hakkı verirseniz verin yolundan dönmez milyarla dolar silah,uyuşturucu gelirinden insanlar vaz mı geçecek sizce ? Taşeron olmuş örgüt birilerine çalışıyor siz sanıyorsunuz Kürt sorunu var çözeriz ne sorunu arkadaş evvela Kürt Sorunu denen şey başta yanlıştı.Bu ülkede etnik kökeni ile ilgili kimsenin sorunu yok..Pkk bugün lağvedilsin yarın tkk diye başka örgüt kuracaklar siz gölü kurutmayı değil sinekleri adam etmeye çalışıyorsunuz.Bazı devletler taşeron örgüt kurarak o örgütün liderine beyanatlar verdirerek dünyayı işgal etmiş üstüne o örgütün liderini öldürdüm okyanusa attım demiş siz eli kanlı terör örgütü ile barış ideali için konuşuruz gerekirse el etek öperiz derdindesiniz.Yok arkadaş akp oy verdim çoğu yerde destekledim ama Kürt sorunu hatası ile bugünkü yaptığı hatalara devam ederse ne akp ne başka parti kullanmam oyumu daha iyi en azından vebali benim boynuma olmaz.
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla