Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-16-2013, 01:40   #5
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kadir mısıroğlumudur nedir bir zamanlar bende dinliyordum ama sadece dinliyordum simdi anlıyorum ve kendisinden iğreniyorum..
Protesto ediyorum..Karadeniz TV deki keske alevileri bitirseydiler sözünden ötürü..
Alevilerin haram tırnağı etmezsin benim gözümde alevisini gectim normal bir insanın haram tırnağı etmezsin benim gözümde..
Birde medyada islamcı diye tanıtmazlar mı..
Bunlarla tanımıs olsaydım islamdan nefret ederdim..
Senin asıl derdin ne ahbap?! Kadir Mısıroğlu en cesur tarihçi yazarlarımızdandır.Onda ki cesaret kimse de yok.Biraz delidolu konuşur ama gerçekleri anlatır.Nedir ondan istemediğin şey söylesene!?...

Sormak lazım sana!.Bu aleviler bugüne kadar İslam'a ne kazandırdılar?.İslam için ne yaptılar?.Cihada çıkmışlar mıdır?İçlerinden neden bir tek mücahid veya mücahide çıkmaz?.Yeryüzünde müslümanların kanları oluk oluk akıtılırken bunlar korkak kediler gibi neden seslerini çıkarmazlar?Niye onlarda müslümanların dertleriyle ilgilendikleri yok?.

Beni fazla zorlama da biz hak sözlere ve mıukaddes davaya bakarız.Bunun haricinde davası olan bu dünyada boşa kürek sallıyor demektir.

Üstad Kadir Mısıroğlu kemalist vaya laikçi olsaydı onu sever miydiniz?
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla