Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-16-2013, 02:03   #29
Kullanıcı Adı
JonTurk
Sınırda zor şartlar altında vatanı bekleyen ana kuzularını şehit edenlerle neyin empatisini kuracaz hele bi açıklayın .... Bugün pkk avrupanın amerikanın israilin iranın suriyenin ermenistanın rusyanın ırakın desteğini arkasına almış bize karşı kullanılan taşerondan başka bişey değildir... Geçmişte kürt kimliğini yok etmeye çalışan faşist uygulamalar olmuş olabilir ama bugün bunu söylemek mümkün değildir... Üstelik kürtleri pkk ile bağdaştırmak ne kadar doğrudur?... Irkçılık yapan bizden değildir demiştir efendimiz... Ve kürt sorunu diye diye bişeyleri gözümüze gözümüze soktular ne sorunu arkadaş ne sorunu bu ülkede kimsenin kimseyle sorunu yok... bdpliler ortalığı karıştırıyor birkaç yerde olay çıkıyor diye kürt-türk çatışmasımı var anlamına geliyor yok öyle bişey.... Bölge zengin yeraltı kaynakalrına sahip bölgeyi bırakmak istemeyen aç gözlüler oalcaktır ve burda pkkyı devreye sokmaktadırlar güvenli ortamın olmasını istemezler... Son günlerde silah bıraksınlar siyasete çekilsinler denilmekte pkk silahla var olan bir örgüt silah bırakacakları çok inandırıcımı sizce? üstelik öcalan onların umrunda değil sadece ismini kullanıyolar... Silahlar bırakılsın eee karayılan meclise gelsin milletvekili olsun öylemi ben bundan bu anlamı çıkarıyorum.. Bu zamana kadar vatan evlatları neden şehit düştü ? Vatanını korumak için çarpıştılar.... teröristler meclise girsin diye değil.... Ama şöyle bişeyde var bi yandan bdpye yüklenip duruyolar bi yandanda bu şrfsizler lüks içinde yaşıyor maaşlarını her ay takır takır alıyolar... Kusura bakmayın ama herkes birbirinin sırtını sıvazlıyor herkes makamını koruma derdinde... Akpartiyi hep destekledim hizmetlerine eyvallah Başbakanımızda severim ama risk alacaz bu işi çözecez derken çok kişinin ciğeri yanar... barış barış diye teröriste taviz vermek çözüm getirmez onlar çözüm istemiyor ztn nedir bu tavizler ? .....

Konu JonTurk tarafından (01-16-2013 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir..
JonTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla