Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2013, 19:37   #31
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Shaguj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Trt şeş açıldığında bunların derdi bu değil dedik kürtçe anadil eğitimi dediklerinde amaçları bu değil dedik siz sanıyorsunuz ki bazı hainlerin çok umrumda anadilde eğitim,kürtçe yayın doğu anadoluya dünya yatırım yapıldı bu hükümet zamanında sonuç ne oldu pozitif mi yoksa negatif mi ?? Pembe rüyalar alemindesiniz siz Pkk denen itler hangi hakkı verirseniz verin yolundan dönmez milyarla dolar silah,uyuşturucu gelirinden insanlar vaz mı geçecek sizce ? Taşeron olmuş örgüt birilerine çalışıyor siz sanıyorsunuz Kürt sorunu var çözeriz ne sorunu arkadaş evvela Kürt Sorunu denen şey başta yanlıştı.Bu ülkede etnik kökeni ile ilgili kimsenin sorunu yok..Pkk bugün lağvedilsin yarın tkk diye başka örgüt kuracaklar siz gölü kurutmayı değil sinekleri adam etmeye çalışıyorsunuz.Bazı devletler taşeron örgüt kurarak o örgütün liderine beyanatlar verdirerek dünyayı işgal etmiş üstüne o örgütün liderini öldürdüm okyanusa attım demiş siz eli kanlı terör örgütü ile barış ideali için konuşuruz gerekirse el etek öperiz derdindesiniz.Yok arkadaş akp oy verdim çoğu yerde destekledim ama Kürt sorunu hatası ile bugünkü yaptığı hatalara devam ederse ne akp ne başka parti kullanmam oyumu daha iyi en azından vebali benim boynuma olmaz.

Dünyayı Türkiye'den ibaret sanmayınız! Dünyada sadece Türkiye'nin Kürt sorunu var da başka ülkelerin azınlıkta olan etnik kimlikleriyle meseleleri yok mu sanıyorsunuz? İngiltere'nin İrlandalı sorunu, İspanya'nın Basklı ve Katalan sorunları, Sri Lanka'nın Tamil sorunu olduğu gibi, dünyanın başka ülkelerinde de etnik sorunlar vardır. Türkiye'nin Kürt sorunu da işte dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi bir etnik sorundur ve azınlıkta olan etnik kimliğin mensuplarının ülkenin yönetiminden talepleridir. Pembe rüyalar âleminde olan biz değil, dünyadaki etnik sorunlar hakkında haberi olmayanlardır.

Alıntı:
Pkk bugün lağvedilsin yarın tkk diye başka örgüt kuracaklar
PKK, 29. Kürt isyanı olarak nitelendirilmektedir. Kürt sorununu büyük oranda çözüme ulaştırmadan PKK'yı silahla tamamen etkisiz hâle getirerek yok etsek bile günümüzden 5-10 yıl sonra TTK, CKK ya da başka bir ad altında 30. Kürt isyanıyla karşılaşmamız muhtemeldir. PKK terör örgütü, Kürt sorunundan kaynaklanmaktadır. Kürt sorununun büyük oranda çözüme ulaştırılması sonrasında PKK'nın yok edilmesi ya da marjinalize olması beklenir.

Alıntı:
siz gölü kurutmayı değil sinekleri adam etmeye çalışıyorsunuz.

Bataklığı kurutmaya çalıştığımız için Kürt sorununu çözüme ulaştırmak için uğraşıyoruz. Çünkü Kürt sorununu çözmeden sadece PKK'yı bitirmeye odaklanmak bataklık dururken sinekleri öldürmek anlamına gelir. Bugün Kürt sorununu çözmeden PKK'bitirirsen yarın PKK benzeri başka bir terör örgütüyle 30. Kürt isyanıyla karşı karşıya kalırsın.

Alıntı:
Pkk denen itler hangi hakkı verirseniz verin yolundan dönmez milyarla dolar silah,uyuşturucu gelirinden insanlar vaz mı geçecek sizce ?

...siz eli kanlı terör örgütü ile barış ideali için konuşuruz gerekirse el etek öperiz derdindesiniz.
Kürt sorunu büyük oranda çözüme ulaştığı zaman PKK şimdi gibi etkin olamayacaktır; ya tamamen yok edilecek ya da marjinalize edilecektir. Kürt sorununu çözüme ulaştırmakla PKK'nın Kürtçülerden aldığı desteği büyük ölçüde bitirilmiş olacağız inşaallah.

El etek öpmüyoruz. İçine girmiş olduğumuz barış sürecini etkili bir biçimde değerlendirerek hem Kürt sorununu çözmeye hem de PKK terör örgütünü ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Eğer siz de bizler gibi vatanınızı ve milletinizi seviyorsanız barış sürecini ve Kürt sorununun çözüme ulaştırılarak PKK'nın yok edilmesi için yapılan çabaları desteklemelisiniz.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla