Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-21-2013, 00:23   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Geçen hangi kanaldaydı hatırlamıyorum ntv olması lazım, neymiş ele geçirilen esatın mühimmatlarının ülkedeki dinci grubun eline geçmesinden endişe ediliyormuş.
İzlediğim tüm videolarda hiç kimsenin tekbir getirmediğini görmedim, veya izlediğim esat yanlısı hiç bir video da islama hakaret edilmediğini görmedim. Esat birlikleri ya keyif için öldürüyor, ya içki içiyor, ya karı kız oynatıyor, ve ya godoslama ateş ediyor sağa sola.
Muhaliflerinde alayı sürekli tekbir içerisinde mücadele ediyor.
Elbette çatışmasının bir tarafı dinsiz esat, diğer tarafı dinine bağlı kişiler arasında gerçekleşiyor.

''Valla ne şiiyim ne nusayri, ne de dinciyim, ülkem için savaşıyorum'' diyen kaç grup var orada ? Varsa sayıları o kadar azdır ki, neredeyse yok gibidir Hatta bana göre yok, çünkü esat rejimi dine değer veren bir rejim değil, haliyle sıradan bir vatandaş içinde normal bir yaşantı demektir bu.

Zalim nusayri/alevilere karşı bir ayaklanma bu. Bana söyleyin ki 'ortadoğuda şu hareket inanç barındırmıyor içinde ya da bu hareket inanca karşı değildir' diye. Yok. Bir hareket varsa ya inancı içindir, veya bir sapkın inanca karşıdır.
Tıpkı batı basınının inanca karşı yapmış olduğu haberler ve batı ordusunun inançlı insanlar karşı savaşması gibi, en son örnek fransanın Mali'ye saldırması.
Bir kere batı zaten haçlı seferleri yapmakta. Haliyle ortadoğudaki münafıklara karşı da harekat düzenleniyor.
Hüdaverdi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla