01-31-2013, 18:13
|
|
|
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
Türkiye günümüzde demokratik ülkeler-otoriteler ülkeler kutuplaşmasında demokratik ülkeler (Türkiye, Amerika, Kanada, Avrupa Ülkeleri, Japonya vb. ülkeler) bloğundadır. NATO'dan çıkarsak otoriter ülkeler (Rusya, Çin, İran, Kuzey Kore vb. ülkeler) bloğuna dâhil olmamız gerekir. Siz, Türkiye'nin otoriter ülkeler bloğunda yer almasına taraftar olabilirsiniz; ama ben ve Türkiye'nin büyük çoğunluğu, Türkiye'nin NATO'dan çıkarak demokratik ülkeler bloğundan ayrılıp otoriter ülkeler bloğuna dâhil olmasına taraftar değilizdir.
|
Şu kırmızı ile yazılan yeri bir adem oğlu bir insan bana açıklasın dahada lafım yok Nato gibi bir kurumu demokrasi ile nasıl bağdaştırıyorsunuz bu bir , ikinciside illa bu keferelerin tarafında olmak zorundamısınız kardeşim ya Amerikancı olmuşsunuz ya Rusyacı yahu ikisinince köküne kibrit suyu diyemez misiniz siz be Bu arada Başbakan Şangay 5 lisine alsınlar bizi biz A.B güle güle diyelim dedi siz ne buyurursunuz o zaman hem şangay 5 lisi hem nato hem demokrat hem otoriter mi olacak ülkemiz Nasıl bir mantık sizdeki yeminle hala çözemedim : )
|
|
|