Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2013, 17:05   #19
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Tayyip Bey imanlıdır inançlıdır.Ancak ne hikmetse dost ve düşmanı birbirinden ayıramaz hale gelmiştir.Azıcık İslam aleminin birlik ve beraberliği için uğraşsa gam yemeyeceğiz.Nato üyesi olduğumuz halde İsrail'in yaptığı zulümleri masaya yatırmayı bile beceremiyor,buna cesaret edemiyor.İsrail'i eleştirirken perdenin arka tarafında anlaşmalar varken sittin sene bu müslümanlara rahatlık olmayacaktır.Bakınız, Elhamdülillah, ben de müslümanım.Şartlar ne olursa olsun ben asla siyonizme zerre kadar hizmet etmem ve onların kul ve kölesi olmam.Bizim dostumuz sadece yüce Allah ve gerçek müslümanlardır.Güvenilecek tek varlık Allah'tır.Vakit geçirmeden derhal müslümanlararası diyalog kurmak farz oldu.AKP hükümeti,10 yıllık iktidar döneminde çok şeyleri değiştirmeye gücü yettiği halde kriptoların emrine emade olup dış politikada somut bir adım atamadı.Demek ki hala muktedir olamamışlar.Muktedir olamadıktan sonra isterse halkımızdan % 100 oy alsalar bile hiçbir şeyi ifade etmez.Sadece görünürde iktidar olmuş olur.Devlet içinde devletin var olması o devletin bağımsızlığı başkalarının tekelinde olması anlamı taşır.Hal böyle olunca da sıkıntılar devam edip sürer.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla