Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-13-2013, 08:44   #9
Kullanıcı Adı
Shaguj
Arkadaşlar anlamıyorsunuz galiba bu ülkede askerlerin küstahlığını en az sizler kadar bilen yaşayan biriyim.Ben demiyorum ki Türk Silahlı Kuvvetlerindeki deki çürük elmalar temizlenmesin tabiki temizlensin isterim ki Çanakkale'de olduğu gibi İstabul'un fethinde olduğu gibi komutanlarımız ordumuzun en önünde durup namaz kıldırabilsin savaşa Allah Allah nidaları ile giden askerimiz kuytu köşelerde gizlice namaz kılmak zorunda bırakılmasın.Fakat golf sahalarında golf oynayan generaller yüzüden ülkeyi babasının çiftliği sanan mallar yüzünde binlerce mehmetçiğin,polisin,vatandaşın,öğretmenin,şehidin kanını göz ardı edebilirmisiniz ?? Yok akp güveniyorum yok akp her dediği doğrudur bırakın arkadaş her söyleneni kabul etmeyi Akp de beşerdir hata yapar ve bu açılım süreci bu imralı süreci hatadır.Öcalan itinin ne olduğu hangi devletlerin kucağında büyüdüğü bu kadar bilinirken muhaattap almak demek ne demek o it kim oluyor ki muhattap alınsın terör örgütleri ile devletler ne zamandır pazarlık yapar olmuş..Ama görüyorum ki ülkemizin ordusuna hakaret etmeyi adamlık sananlar Türkiye Cumhuriyeti yazmaya dahi erinir olmuşlar.Polislerimize cemaat kisvesi altında hakaret edenler ne kadar aşşağılık ise askerimizede içlerindeki çürükler yüzünden hakaret edenler o kadar aşşağılıktır.Ve unutmayın Orduda çürük elmaların olduğu doğrudur ama bir o kadarda çürük elma mecliste ve üzülerek söylüyorum ki son zamanlarda bu partininde içinde mevcuttur.

Ramazan Kadirov ne kadar adamsa öcalan itide anca o kadar olabilir sonuç itibari ila ikiside adam değildir ama görüyorum ki insanlar artık siyasi hırs için doğru bildiklerine yalan yalan bildiklerine doğru der olmuş Allah izan versin akıl fikir versin ne diyelim.

Konu Shaguj tarafından (02-13-2013 Saat 08:51 ) değiştirilmiştir..
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla