Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-14-2013, 04:46   #18
Kullanıcı Adı
Shaguj
Ne o çerkeslerle rumeli türkleri bu vatan için hassasiyetli olmaları Sırrı Sakık denen insan gibi sizin demi zorunuza gidiyor bana sırrı sakın ağzıyla siyaset yapmayın lütfen ve haddinizi bilmenizi tavsiye ederim bana kimse hepimiz kardeşiz türküsünü okuyup sıkışınca gerçekleri söyleyince aba altından sopa gösteremez var ise sorunu olan yarası olan çıkar mertçe döker eteğindeki taşları azdan az çoktan çok gider..Ne demek Türkler, olmayan kürt sorununu hazmediyorda rumeli türkleri veya çerkesler hazmedemiyor ben sizin görüşlerinizin birçoğuna katılmasam dahi bu kelamınız hepsinden öte saçmadır çocukçadır vede faşist dediğiniz insanlardan daha faşistcedir..!!! ..Açıkça söylüyorum siz eğer bu ülkedeki bütün Türklerin kürt sorunu yalanını kabul ettiğini ispat edin ben bu ülkenin vatandaşlığından çıkarım.Öncedende belirttim referandum yapılsın bu süreç var mı bu konuyu referanduma açabilecek bir yürek meclisimizde .Türkler hazmediyormuş ben hazmedemiyormuşum o zaman benim açımdan şu sonuç ortaya çıkar ki o daha vahimdir kendini Türk sanan bazı güruh insanlar çerkesler kadar bu ülkeye bağlı ve sadık değiller ve ben buna üzülürüm.Rumeli göçmeni veya boşnak diyede birşey söz konusu değil rumeliden bu ülkeye göçen birçok insan öz ve öz türk evladıdır Osmanlının feth ettiği yerlere yerleştirdiği iç anadolu ve ege bölgesi insanıdır bunu evvela kafanıza kazıyın. Osloda konuşulanları imralıdaki it ile görüşülüp muhattap alınmasını teröristlerin silah ila alamadıklarını siyasi yoldan verme acziyetini tasvib eden kim olursa olursa olsun fikrim ve düşüncelerim aynıdır farkı yoktur.

Konu Cihannur tarafından (02-21-2013 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla