İyide benim söylediklerimle zerre alakalı konuşmuyor konuyu dağıtıyorsunuz sistem(sistemden kasıt chp zihniyeti) bu ülkenin kuruluşunda çerkesler dahil birçok kişiyi kullandı ve daha sonra pasifize etti bu insanlar kah ''150'likler'' diye vatandaşlıktan çıkartıldı kah ''muhalifler'' diye göz hapsinde vefat etti biz bunları bilmeyen veya inkar eden insanlar değiliz ki bana sistemden veya sistemin yanlışlıklarından dem vuruyorsunuz.Ne yani şimdi Ethem Bey'e Eşref Bey'e Rauf Bey'e veya Kazım Karabekir Paşaya ve onlar gibi birçok vatansevere ve devlet adamına chp zihniyeti yanlış yaptı diye isyan mı edelim birileri gibi özerklik mi isteyelim devletin bölünmesine mi çabalayalım.İsmet İnönü zihniyetine halk parti zihniyetine birçok konuda karşıyım ama o zamanlar milli şef diye dedidiğim dedik mantığı bugünlerdede yok değil.Aslında benim bahsettiğim irdelediğim birçok konudan partide görevli en alttan en üstlere kadar çok kişi rahatsız ama işte yerini kaybetme korkusu üstümüz çizilir korkusu yüzünden herkes 3 maymunu oynamayı tercih ediyor.
|