Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-19-2013, 07:02   #9
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Shaguj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş kavgasından ziyade fillerin dövüşmesi ve çimenlerin ezilmesi gibi geliyor bana..

Ben Esad denen adamıda sevmem babasınıda sevmezdim ama ortadoğuda ülkeler üzerine satranç oynayan ülkeler ve şirketler var ve arap baharı dedikleri şey size de mide bulandırıcı gelmiyor mu ? Ama yıllardır Esad diyenlerin birden Esed çi olmasınada anlam verebiliyor değilim.Hafız Esadın yaptığı onca zulme ve bize karşı yaptıklarını unutup oğluyla dost olabilirken sorun yoktu şimdi mi sorun çıktı ortaya ?? Avrupa ülkeleri ve Amerika bizzat yaptığı ve yapılmasına destek verdiği onca zalimliği unutup şimdi de mazlumun yanın da mı yer almak isteyecek yani İsrail için 3 maymunu oynayan batı dünyası ortadoğudaki diktatörleri bir bir devirmek için herşeyi yapıyor sizinde midenizi bulandırmıyor mu bu ikiyüzlülük ?? Bana göre hepsi zincirin halkalarında öte değil çok umurlarında olsa bu bahar arabistan yarımadasınada uğrardı.
ARABİSTAN DEVLETİ YÖNETİMİ SİYONİST KÖPEKLİĞİNİ YAPTIĞINA GÖRE ORADA SÖZDE ARAP BAHARI YAŞANMAZ.BUNLARIN HEPSİ SİYONİSTLERİN MAŞASI OLDUĞU İÇİN ONLARA BİR ŞEY YAPMIYORLAR.HEPSİNİNDE KEYİFLERİ YERİNDEDİR...
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla