Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2013, 19:26   #5
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Biz toplumsal ve dini olarak olarak neslimizin akibetini düşünürken,devletimiz bu projenin rağbet görmesi için para veya başka yardımlar önereceğini gözönünde bulundurursak ve de böyle bir ortam oluşturulursa şayet, zaten ülkemizin fakir ve yoksul orta hallinin toplam durumu takriben % 75 civarındadır.Geri kalan kısmı ise tuzukuru ve zengin olanlardır.Bu yüzde % 75'lik duruma yardım etmek veya para söz konusu olursa gelecekte neslimizin büyük bir kısmı hep süt kardeşlikten ibaret olacağını düşünmemiz lazımdır.Çünkü bu işler hep para ve yardıma dönüştürülürse evliliklerin çok aza indirileceği göz önünde bulundurulacağını hiç hesap etmişler midir?Hem üstelik bu proje ek gider bütçesi gündemini beraberinde getirir.

Evet yine tekrar ediyorum bu proje pürüzlü, sakat ve sorunludur..Ülkeye fayda değil hep zarar getireceğini aklımızdan çıkarmayalım..Kısacası; yıllar geçtikçe öz ve süt kardeşlerin bir arada yaşayacağı ülkemizde dünyada en çok bizde olacağı da kesindir.Ne trajı komik bir ülke olacağımızı tüm dünya bize nasıl bir gözle bakar yahu!..Eğer bu proje çok rağbet görürse bekar gençlerimiz, orta yaşlı olanlarımız evini barkını bırakıp ta gurbet ellerde evlenebilme teşebbüsünde bulunacağından şimdiden beni olumsuz etkilemeye başladı.Bu proje bize göre olamayacağı kesindir.

Milletimiz biraz şuurlanıp da aklı başına gelirse bu proje yüzünden AKP'ye oy vermeyeceğini zannediyorum.AKP hükümeti ne yaptığını bence bilmiyor.Bunlar akıllıca işler değildir.Ülkemizin nesli açısından tehlikeli ve olumsuzdur.ben asla korkak birisi debdeğilim.Sağduyulu olmak için illa ki alim, profesör olmaya da gerek yoktur.Ben her zaman ülkemizin geleceğini düşünenlerdenim.Akıllıca olan, faydalı hizmetlere de şapka çıkarırım.Lakin bu proje hiç de hoş değildir.Bana hak veriyorsunuz değil mi?

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (03-02-2013 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla