Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2013, 03:29   #3
Kullanıcı Adı
Shaguj
Akp ekonomik anlamda,idari anlamda,askeri anlamda birçok konuda yanındayım ve desteklerim ama bu olayın sonuna kadar karşısındayım.Olayın ne kürtlerle alakası var nede başka milletlerle.PKK kürt örgütü değildir marksist-leninist fikriyatta,birçok gayrimüslimin ve yabancu uyruklu insanların desteği ve hem yurt içi hem yurt dışı bağlantılar ile ve yaptığı birçok pis iş ile ayakta duran açık ve net bir terör örgütüdür.Bu ülkede kürt kökenlere kimse 2.sınıf insan muamelesi yapmaz yapmıyor.Hak verelim diyenleride anlamıyorum yahu benim sizin bu ülkedeki birçok insanın kürtlere verilmeyen ne hakkı var ki hak vermekten bahsediyor birileri ? Adamlar alenen PKK vekili,alenen PKK sempatizanı işlerine gelmediği an kan dökmekten çekinmeyen cani sürüleri siz gidip bu canilerle barış ve demokrasi için görüşme yapacaksınız yahu bu dünyayı düşünmüyorsunuz anladım Allah katına çıkınca nasıl vereceksiniz bunun hesabını yok yere öldürülen polisi,askeri,öğretmeni,çoluğu,çocuğu iki yakanızada yapışmayacak mı sanıyorsunuz ? Bu kadar basit mi ya herşeyi unutup eli kanlı katillerle oturup pazarlık yapabilmek pazarlık ettiniz şeyin farkındamısınız acaba ?
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla