Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2013, 15:21   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Molla Kasm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pkk'nın arkasında Ermeniler var koministler olduğunu ilk sizden duydum.
pkk'nın perde arkası güçlerini bir yana bırakın, pkk'nın kandırılmış güçleri kürtlerden oluşmuyor mu? Kürtler müslüman değil mi? Varsayalım kominist bir yapılanma olsun bu yapı Kürtlerden oluşuyor. Kürtler müslüman değil mi? Türk Kürt düşman olmuş bu iki ırk müslüman değil mi?

Ben fotoğrafta ne gördüğümü söyleyeyim. Herkesin iyi bildiği gibi bdp terör örgütünün Meclisteki siyasi gücü. Bunlarla barış olmaz çünkü bunlar barış değil bizden toprak istiyor. Kürdistan'ı kurup sınırları kapatacaklar. Bunların bu istediklerini vermeden gönüllerini hoş edemezsiniz. Hoş Kürdistan'ı kursalar dahi bu fitne durulmaz. Çünkü pkk dış mihrakların güdümünde. Onlarda Türkiye'nin başını rahat bırakmazlar. Üç papazın yazdığı bir kitap var. Orada diyorlarki; Türkiye'yi bitirmeden İslamı bitiremeyiz.
Allah aşkına sen pkkyı nasıl görüyorsun ? Biraz daha kassan kendini dayanamayıp 'pkkda müslümanlar var, müslümanlar olduğu için bu örgüt terör örgütü değil cihat örgütüdür, haliyle şer-i düzeni isteyen bir örgüttür, haliyle mensupları terörist değil birer mücahittir, Allahu ekber' diyeceksin pkknın yapısını bilmiyorsan temelden başla, eta dan başla ki örgüt içinde ermenilerin olup olmadığını görebilesin. ermenistandaki pkk yapılanmasını, orada ne gibi faaliyetlerde bulunduğunu da araştırmalısın. pkknın tabanı kürtçülerden oluşuyor bu yüzden nalları dikenlerin çoğu kürt oluyor haliyle. Ama çoğuda , kamplarda aldıkları eğitim sebebiyle (eğitimsiz hiç kimsenin eline silah verip askerin üstüne salmazlar) dini terk edip kafirliği, zerdüştlüğü, hristiyanlığı, itliği puştluğu seçiyorlar. Seçmeyenlerde alevi olarak yollarına devam ediyor. Zaten müslüman olup, pkkya katılmak demek benim bakış açıma göre dini redetmek demektir, 'müslümanım' diyen hiç bir aklı selim insan bu örgüte katılmaz bu kadar açık net basit.

Bu yüzden pkklı itlere müslüman demek aşırı yanlış büyük bir hata olur.
Bunun en basit örneğini vereyim sana, gir youtubeye esatın askerlerinin videolarını izle, bu videoları koyanların karısı kürtçü'pkklı puştlar olduğunu göreceksin. Yorumlar oku, ayrıca özgür suriye ordusu videolarına girip pkklı itlerin yorumlarını oku.
Şahıslara edilen küfürleri geçtim, Allah'a küfür diyor. Bir iki beş 10 önekten söz etmiyorum. Hepsi Allah'a ve peygambere aklın almayacağı şekilde kfüüre diyorlar. Sadece bu şerefsizler değil, o video yorumlarında türkçü olan ırkçı kafirlerinde Allah'a ve paygambere nasıl küfür ettiğini göreceksin.
''İyi de bunlar yüzünden pkkya katılan masum müslüman yok mu'' deme sakın, ben öyle müslümanın ağzına ederim. Hem esata destek verip, hem israili alkışlayıp, hem yaşasın amerika, hem Mali'yi bombalayan fransaya destek vermek nasıl ki müslümanlıkla bağdaşmıyorsa, pkkya katılmakta müslümanlığa bağdaşmaz.

Allah aşkına bilgi devrindeyiz, telefonun çekmediği bir köyde herkesin cebinde bile telefonun olduğu bir devir, internet desen ufacık bebeler bile kullanıyorken, bu dangalaklar bu bilgi devrinde araştırma vs. yapmadan gidip gözü kara şekilde bir örgüte katılıyorsa, ben o kişiye ''cahil canım kandırılmış işte'' demem, müslümanda demem, insan olarakta kabul etmem. .

FURKAN 44. ''Yoksa sen, onların çoğunun gerçekten (söz) dinleyeceğini yahut düşüneceğini mi sanıyorsun? Hayır, onlar hayvanlar gibidir, hatta onlar yolca daha da sapıktırlar.''
Hüdaverdi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla