Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-25-2013, 22:17   #10
Kullanıcı Adı
MÜLTECİ
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle Bu Tarz Meseleler Müslümanlar arasındaki görüş farklılığının körüklenmesi hatta şu taife doğrudur yahutta bu taife yanlıştır şeklinde anlaşılmasının doğru olmayacağını belirtmek ile sözlerime başlarken Olacaklar ile ilgili Allahualem demek efdal olandır...!

Bu süreçler Pentagon Merkezli ''Yeni Dünya Düzeni'' merkezli suyun akışına göre politika üretmektir... Tek kelime ile Büyük İsrail projesinin bir adım ileri bir adım geri sisteminin bir parçasıdır...!

Soğuk Savaşın bitiminden sonra Büyük İsrail Projesi devreye alınırken Ortadoğu'da Önce Pentagon Afganistan'a harb sancağını başlattı ! Medyaların ve Haber Merkezlerinin hatta Ülkelerin İstihbarat Birimlerinin Pentagon Merklezli sisteme uyum sağladığından artık Halkları ve Kitleleri kandırmanın kolay oluşu ile birlikte sistemlerini adım adım suyun akışına göre planlamaya devam etti !

Saddam Döneminde Kürt Halkına atılan Kimyasal Silah'ı Saddama veren Dunold Rumsfeld idi ! Bu Saddam'a karşı Irak-İran savaşında zihinlerin tohumunda kalan Şia öfkesine Ortadoğuda Kürtleri katmak içindi...!

Afganistan ile başlayan bu süreçte Irak dahil edildi ! Irak döneminde Pentagon Vietnamda uyguladığı bir stratejiyi devreye aldı ! Bu strateji öncelikle Sünni Müslümanları Hedef alan bir strateji idi ! Sünni Müslümanlar Baas, Şia Badr Tugayları, Şia Polis Milisleri gibi paramiliter grupları eski öfkelerle birlikte Sünnileri katledip Direnişlerini kırmak için kullanıldı ! Buda doğal olarak Irak ve Suriye'de hatta Afganistan ağırlıklı Sünni Mücahidleri günümüzde Suriye Mücahidlerini Şia'ya öfkelenmesine hazır bir parametrik sistem içeren bir kavramdı !

Basit şekilde anlatmaya gayret edersek ! Büyük İsrail Projesinde Önce Sünnileri katledip İran Şia yayı oluşturan Pentagon şimdide Kürt-Türk-İsrail üçgeninde İran safını hazırlamaktadır...!

Büyük İsrail Adına İran-Suriye-Türkiye'nin zayıflatılması projesidir...! İsrail'in Güvenliği ve Ortadoğuda tek hakimiyet sağlayana kadar devam edecektir...!

Bu Mücadeleler gizlenmiş gibi gösterilmek suretiyle Abd-Çin-Rusya arasındaki savaş değil lakin büyük rekabet olması hasebiyle üçü arasındaki bir savaş gibi yansıtılmaktadır !

Sünni olsun Şia olsun zihinlere ekilen bu tohumlardan Avam hasılı ile etkilenmemesi mümkün değildir...! Bu stratejilerde Deccali yöntemlerin kullanılması ve en üst perdelerde halklara sunulan kavramların aldatıcı olması Deccalin vücut bulmaya başlamasına yakın olduğunu Allahualem anlayabiliriz...!!!
imza...
MÜLTECİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla