Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2013, 12:37   #107
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Alıntı:
turkislam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eğerki 2010 yılında bursada otobüste pkk marşı söyleniyorsa ben türküm dediğim için suçlu sayılıyorsam ve basbakanımız milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyorsa ben desteklemiyorum bu süreci milliyetçilik vatan sevgisidir unutmayın cümlemi bir tane hadisle sonlandırayım.

Siyasi marş söylemek ne zaman yasak oldu?

Kimse Türk olduğu için suçlu sayılmaz ama artık Kemalist dönemden alışkanlıkla ırkçılık, Türkçülük ve Atatürkçülük yapanların cuntacı oldukları, barış karşıtı oldukları hafızalara bellenmiştir. Suçlu değillerdir, kendilerini ifade edebilirler fakat artık rahat rahat darbe yapabileceklerini sanmasınlar!

Kendi milletini, vatanını sevmek ayrıdır fakat bu sevgi başkalarına nefret olarak dönüyorsa o zaman bu milliyetçilik ayaklar altına alınır ki zaten başbakan da bundan bahsediyor, çarpıtmayın!

Hadis verince haklı olmuş olmuyorsunuz. Lafları çarpıtıp bir de buna hadisleri alet etmeyin.

Siz barış sürecini desteklemeyin. Keşke sizin gibileri yollasalar sadece savaşa da o özlediğiniz kan kokusu ile başbaşa kalsanız da biz barış isteyenleri şu savaş işine karıştırmasanız ahlaksız utanmazlar!
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla