Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2013, 07:24   #2
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhterem kardeşim...Rahmetli Erbakan hocanın 40 senedir söylediği bir slogan vardır ki bunu hala siz anlayamamışsınız.Onlar şunlardır:

"ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT"

"YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE"

"LİDER ÜLKE TÜRKİYE"

"YENİ BİR DÜNYA..."

Ayrıca "D-8 D-60 dev projeler, İslam ortak pazarı,İslam Ekonomik İşbirliği,İslam Ortak Dinarı"
gibi...Sen bunları her halde anlayamamışsın.Milli Görüş, tağuti sistemlere de karşıdır.Ancak bunu ortadan kaldırmak için önce araç olarak demokrasiyi kullanmak istemiştir.Lakin bu millet böyle bir büyük fırsatı kaçırmıştır.SP yine aynı yolda devam etmektedir.Şimdi sana da ben soru yönetmek istiyorum.

Bu saydıklarımı siyaset olmadan nasıl başarabilirsiniz?.İslam alemini nasıl bir çatı altında toplayabilirsiniz?.

Cevap olarak derseniz ki "peygamber efendimiz (Sallallahu aleyhi vessellem) nasıl tebliğ etmişse biz de aynen onun gibi yaparız".İyi güzel de bu sadece tebliğle olacak olsaydı Erbakan'da aynısını yapardı.Sakın benim bu sözlerimi yanlış anlamayın.Dini tebliği vazifesi apayrı bir konudur.Bu, İslam'a davettir.Oysa tüm İslam alemi zaten müslümandır .Onları ancak siyasi İslam tebliği ile, bürokrasi yolu kullanarak yukarıda ki çalışmalar başlatılarak mümkün olabilir..Siz bunu anlayamadığınız için bizi aynen tağuti sistemlere razı olmuş gibi algılıyorsunuz.Elbette ki rahmetli Erbakan hoca Maide Suresi'nde zikredilen "Allah'ın hükümleriyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendisidir." Mealine göre amel etmek istemiştir.Yani bunun şuurunda idi...AKP hükümeti ise bundan çok uzak olup tağuti yolları seçmiştir.Biraz size bu hususta tefekkür etmenizi rica ediyorum...

Allah'ın selameti ve bereketi hepimizin üzerine olsun...
Milli Görüş masallarını anlatacak başka yer bulamadın mı?
Bir de bu tipitipler AK PARTİLİ görünüp sahtekarlık yapmayı da KARAKTERLERİNE yedirebiliyorlar.

Münafıklar misali bırak takiyye yapmayı ne isen onu söyle

Demokrasi İSLAM dışıdır diyenin kendisi İSLAMIN dışındandır.
Meşveret istişare hepsi İslamın mesajına uygun.

Kanun koyucu Allah mış? Ne demek bu?

Ne yapacak şimdi haşa Allah gelip Sanayi ÜRETİMİNİ artırmak İÇİN KANUN mu yapacak?
Ahmaklıkta da sınır tanımıyorlar
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla