Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-20-2013, 15:01   #22
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de bunu izlemenizi tavsiye ederim:

http://www.akpartiforum.com/turban-t...30#post1036430
Hala tesettürün ne olduğunu anlamış değilsiniz.O gösterilenlerin hepsi benim de dediğim gibi fransız usulü, uyduruk moda olmuş tesettürü farz olarak değil tarz olarak anlıyorsunuz.

BEN TEKRAR EDİYORUM, ÇARŞAFTAN NİÇİN KORKUYORSUNUZ BU KORKULAR NİYE?KORKULARINIZ İÇİN BİR GEREKÇE Mİ VAR?._EĞER ÇARŞAFTAN TİKSİNİYORSANIZ BİLİN Kİ SİZLER ŞIK OLAN, SÖZDE TESETTÜR MODASINA UYGUN OLANLARINI TERCİH ETME FİKRİNE SAHİPSİNİZ. ALLAH SİZE AKIL, ŞUUR, İZAN VERSİN.SİZİN BU TESETTÜR ANLAYIŞINIZ GAVUR İCADINI KABULLENMEKTİR.ÇARŞAF EN GÜZEL TESETTÜRDÜR.ALLAH ÇARŞAFLI HANIMLARDAN RAZI OLSUN.DİĞERLERİNE DE ONLARI GİYMEYİ NASİP ETSİN..
BANA SÖYLER MİSİN? ÇARŞAF GİYMEK NEDEN KADINLARA TİKSİNDİ VEYA NEFİSLERİNE AĞIR GELİYOR?.MADEM ÖYLE FRANSA NEDEN ÇARŞAF ÜRETMİYOR?.ÜRETMEZ.ÇÜNKÜ ONDAN KORKUYOR.DEMEK Kİ GAVUR ÇARŞAFTAN KORKTUĞUNA GÖRE MÜSLÜMAN HANIMLAR HENÜZ GERÇEK İMANA KAVUŞAMAMIŞ DEMEKTİR.ÜZERİNDE Kİ LAİK BASKIDAN KORKUYORLAR.NERDE O ÇARŞAFLI MÜCAHİDE HANIMLAR!

Allah'tan, Kurtuluş Savaşı yıllarında 'kamusal alan' diye bir mesele yoktu.
Aksi takdirde, cepheye mermi taşıyan çarşaflı kadın hapı yutmuştu.

KORKMAYIN! ÇARŞAF GİYMEK BU ÜLKEYİ GERİ BIRAKMAZ.ÇARŞAF, KEM GÖZLERDEN MÜSLÜMAN KADINI KORUR VE ONU VAKURLU YAPAR.KADINLARIMIZIN EN GĞZEL CŞHADLARINDAN BİRİSİDE ÇARŞAF GİYMEKTİR.ÜNKÜ BUNU GİYMEK HER KADININ HARCI DEĞİLDİR.DEMEK Kİ GİYİLMESİ NEFİSLERİNE AĞIR GELDİĞİ İİN SEVAP VE ECİR BAKIMINDAN DİĞER FRANSIZ GAFURLARININ İCAD ETTİĞİ PARDESÜ VE MANTODAN KAT BE KAT ÜSTÜNDÜR.

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (04-20-2013 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla