Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-27-2013, 06:48   #2
Kullanıcı Adı
SavaşPala
Şu süreç beni hep rahatsız etti arkdaş...Tamam kabul kimsenin başaramayacağı şeyi Tayyip Erdoğan başarıyor ama,benim içime sinmeyen bir şey var,ben teröriste güvenemiyorum mesela..Özellikle sözde sınır dışına çekilecekleri konusunda ""silah bırakmamız söz konusu değil sadece Türkiye sınırını terk edeceğiz,ve süreci dışarıdan takip edeceğiz"" gibi saçma sapan bir laf söylemeleri kanıma dokundu açıkçası..Terörist olan o,barış isteyen yine o,ya bırak silahı git ananın bacının yanına elin ekmek tutsun şükret Rab'be,yada geber git arkadaş...Şu BDP denilen densizler karıştırıyor ortalığı...Dağda eli silahlının ve onların aileleride içinde bulunmakla birlikte kürt halkının bdp'li densizler tarafından sabote edildiğini,prim kazanma adına çiğnendiği görüşündeyim...
Tayyip Erdoğan,bir garip insansın sonuçta Allah sana güç ve doğru yol-iz göstersin versin..Allah'a sığındık bekliyoruz,sonucu hayırlı ola...Cudi-Gabar eteğince çatışmaların gölgesinde değilde,Dicle nehri koynunda mangal yapıp ailelerin piknik yapacağı günler hayal ediyorum...
SavaşPala isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla