05-15-2013, 11:11
|
|
|
Alıntı:
Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı
Yaw hoş güzel de dün Kılıçdaroğlu grup toplantısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ben hayrete düştüm. Adam belgelerle borcun adresinin değiştiğini söyledi
Ve çok büyük rakamlardan söz etti. Bende bunun üzerine şimdi Başbakan'ın cevabını bekliyorum.
|
Yalancı Etro Kemal yalan söylüyor. AK Parti iktidarında Türkiye'nin kamu borcu reel olarak artmamıştır azalmıştır. Kamu borcunun gayrisafi yurtiçi hasılaya oranı 2002 yılında Anasol-M iktidarında % 73,7 iken, 2010 yılında AK Parti iktidarında bu oran % 41,6'ya düşmüştür. Maastricht kriterlerine göre kamu borcunun gayrisafi yurtiçi hasılaya oranının % 60'ı geçmemesi gerekmektedir. Türkiye'nin kamu borcu AK Parti iktidarı döneminde Maastricht kriterindeki en fazla % 60 borçluluk oranının epey altındaki borçluluk oranına gerileyerek o kriteri yerine getirmiştir. Türkiye'nin kamu borcunun gayrisafi yurtiçi hasılaya oranı şimdilerde ise % 40'ın da altındadır.
Ah ah, milletimizin içindeki bazı vatandaşlarımız biraz daha uyansalar, ulusalcıların ve faşistlerin yalanlarının ve kara propagandalarının farkına bir varsalar, % 50 oranında oy almış olan AK Parti, % 52'ye, % 55'e hatta % 60'a varan oranda oylara ulaşacak inşaallah.
Konu Cihannur tarafından (05-15-2013 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir..
|
|
|