Konu: Adolf HITLER
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-21-2013, 19:14   #7
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Polonya olayını yeni araştırıyorum. Katliam da ortadadır fakat bu dediklerinizi de bir araştırırım. Sovyetlerle olan antlaşmayı biliyorum fakat tarihleri bir kontrol etmem lâzım.

Adolf Hitler'e gelirsek. Adam aşırı sağcı. Bu olabilir. Bu Almanlık davası beni pek alakadar etmez. Yahudi Emperyalizmi ile olan mücadelesi beni ilgilendiriyor.

Yahudilere bir vatan vermek ve bu emperyalizmden kurtulmak istedi. Hatta Yahudileri Güney Amerika'ya mı ne bir adaya yollayacaklardı, hatırlayamadım şimdi. Madagaskar'dı galiba. Fakat sonra harp çıktı ve bu planlarını gerçekleştiremedi naziler. Yani nazilerin maksadı ne soykırım yapmak ne de Yahudileri Müslümanların başına bela etmek. Tam tersine Müslüman ve Türk bölükler vardı Nazi Ordusunda.

Biz de evet kimseye inancından dolayı zulmetmeyen bir dinin geleneğinden geliyoruz. Hristiyanlar, Yahudiler ve hatta Şeytan'a tapan Yezidiler bile inançlarını yaşayabilmiştir. Fakat bu Yahudiler ve Masonlar konusunda hata mı ettik diye de düşünmeden kendimi alamıyorum.

En azından tarihten ibret alıp Yahudilerin, örgütlerinin kontrol edilmesi gerekir Türkiye'de.

Yahudilik ayrı bir mevzu. Ben şahsen Siyonizm ırkçılığı ile Yahudiliği ayıramıyorum çünkü tahrif edilen tevrat okunduğunda görülecektir ki naziler resmen ideolojilerini buradan kopya etmiştir neredeyse. Yahudilerin direk inançları şeytani. Soylarının da şeytandan (Nur-i ziya) geldiğine inanırlar zaten.
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla