Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-24-2013, 22:44   #5
Kullanıcı Adı
Shaguj
Başbakan habur için önce olumlu sonra olumsuz görüş belli etmedi mi niye takıntılı embesiller gibi 100 tane harf içinden tek harf seçiyorsunuz ? PKK ve sempatizanlarının bundan 5 sene önceki gibi olmadığını daha rahat şekilde propagandalarını yaptıklarını görüyoruz siz niye gözlerinizi kapıyorsunuz ? PKK katılımın çoğaldığı söyleniyor örgüt kendi itlerine şehitlik açıyor karakol yapan devlete saldırıyor siz hala bu itler bizim kardeşimiz kardeşlik projesi diyorsunuz o itler için dokunulmazlık kaldırılıyordu yargılamalar oluyordu ne oldu da vazgeçildi bunlardan ? KCK vardı bi ara ne olduda teker teker serbest kaldılar yetmez miş gibi akil adam oldular ?

Bu arada bana ulusalcı demişsin,din düşmanı demişsin,darbeci demişsin benim bu forumda açtığım konular attığım mesajlar bellidir, ya erkek gibi adam gibi çıkıp bu laflar ispat edersin yok bana attığın bu iftiraları ispat edemezsen özür dileyip af dilersin aksin halde iftiracısın ŞEREFSİZİN,NAMUSSUZSUN,HAYSİYETSİZSİN,İZANSIZSIN.. ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla