Konu
:
Bunlar ile mi Barış gelecek Kardeşlik gelecek ??????
Tekil Mesaj gösterimi
07-27-2013, 03:10
#
6
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Shaguj
Nickli Üyeden Alıntı
Başbakan habur için önce olumlu sonra olumsuz görüş belli etmedi mi niye takıntılı embesiller gibi 100 tane harf içinden tek harf seçiyorsunuz ? PKK ve sempatizanlarının bundan 5 sene önceki gibi olmadığını daha rahat şekilde propagandalarını yaptıklarını görüyoruz siz niye gözlerinizi kapıyorsunuz ? PKK katılımın çoğaldığı söyleniyor örgüt kendi itlerine şehitlik açıyor karakol yapan devlete saldırıyor siz hala bu itler bizim kardeşimiz kardeşlik projesi diyorsunuz o itler için dokunulmazlık kaldırılıyordu yargılamalar oluyordu ne oldu da vazgeçildi bunlardan ? KCK vardı bi ara ne olduda teker teker serbest kaldılar yetmez miş gibi akil adam oldular
?
Bu arada bana ulusalcı demişsin,din düşmanı demişsin,darbeci demişsin benim bu forumda açtığım konular attığım mesajlar bellidir, ya erkek gibi adam gibi çıkıp bu laflar ispat edersin yok bana attığın bu iftiraları ispat edemezsen özür dileyip af dilersin aksin halde iftiracısın ŞEREFSİZİN,NAMUSSUZSUN,HAYSİYETSİZSİN,İZANSIZSIN.. ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bana bak çekirge sana yazılanları çarpıtıp çarpıtıp saçma sapan sonuçlar çıkarma ben sana
Alıntı:
EZEL
Nickli Üyeden Alıntı
Kimse tek çeşmeden suç içmez ama
senin gibi ulusalcıların darbecilerin din düşmanların çeşmesindende su içmiyoruz senin gibi sözcü gazetesi takipde etmiyoruz .
Habur yalanmı demişsin yahu sen bir kere Habur un ne olduğunu bile bilmiyorsun ki senin gibi zehirlenenler için zamanında açtık biz bu konuları
http://www.akpartiforum.com/haburun-...ighlight=HABUR
Anlayamadıysan tercüme edeyim biz senin gibi ulusalcı medyayı sosyal paylaşım sitelerini takip edip orada uydurulan palavraları başka yerde millete satmıyoruz diyorum anladın mı ?
PKK sempatizanları şöyleymiş şunları yapmış bunları yapmış ee sen olsan ne yapacaktın ? On binlerce asker şehit verip on binlerce şehit annesinin göz yaşını akıtıp PKK'yı mı bitirecektin ? Biz ne mi yaptık biz sadece PKK'ya karşı değil düşman bir devlete karşı ordumuzun askeri olanaklarını arttırma yoluna gittik
EZEL
Açık Profil bilgileri
EZEL nickli üyeye özel mesaj gönderin
EZEL´nin Web Sitesini ziyaret edin
EZEL - Daha fazla Mesajını bul