Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2013, 04:47   #7
Kullanıcı Adı
Shaguj
Başbakan bi ara demedi mi bu şahısların dokunulmazlıkları kaldırılabilir idam cezası düşünülebilir diye ? Sonra bu BDP li hainlar 180 derece dönülüp demokrasi havarisi kesilmedi mi ? Öcalan iti bir nevi Mandela görülmedimi ? Barış dürüstçe ve adil şekilde yapılırsa barıştır terörist ile pazarlık yapılarak taviz vererek barış hiçbir dönemde hiçbir yerde mümkün olmamıştır.Ayrıca ben o saydığın çapulcuların kaynaklarından birşeyler öğrenenen biri değilim ben tüm kaynaklara göz gezdiren biriyim lakin benim burdaki attığım şey resim bunu sözcü atsa ne zaman atsa ne sabah atsa ne vakit atna ne o resime bakıpta rahatsızlık duymayanın meşrebindende mezhebindende şüphe ederim.

Ayrıca ben bu ülkenin ne ülkenin gelişmesi ve güçlenmesine karşı biri değilim.Ve sen olsan ne yaparsın demişsin ben olsam tavizlerin hepsini bitirir komple bir harekat yapardım varsa eğer ülkemin bölgelerinde devleti bölmek isteyen bir insan vekilde olsa vatandaşda olsa teröristte olsa benim için düşmandır yok etmek için elimden geleni yaparım kandile kadarsa kandile kadar musula kadarsa musula kadar artık bu iş çığrından çıkmıştır biz birilerine EyvaAllah ettikçe birileri şımarmış ülkeyi bölmek ve parçalamanın eşiğine getirmiştir bunu cezasıda hak ettiğide bellidir...
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla