Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı
Senin algılamada ve kavramada sorunun mu var?
Bunca demokrasi adımından bunu mu anladım
Yahudilere küfür edemeyeceksin diye Erdoğan'ı mı eleştiriyorsun?
Nesin sen şaka mı?
Nefret ve Irkçılık insanların inançları yüzünden nefret suçlarına maruz kalmalarını mı savunuyorsun?
Kamuda Öğretmenlere Doktorlara Memurlara MİLLETVEKİLLERİNE başörtüsü özgürlüğü getirilmiş
Anadilde eğitime özel okullarda izin verilmiş
Seçim sistemi daha adil hale getirilmiş
Sovyet Uygulaması ANDIMIZ kaldırılmış
Bireysel ibadetlerin engellenmesi suç haline getirilmiş
Bunca adım atılmış
Ama bizim beyinsizler Yahudilere sövemeyecek miyiz diyor?
|
Alıntı:
Yahudilere küfür edemeyeceksin diye Erdoğan'ı mı eleştiriyorsun?
|
Senin o kıt aklına hayranım doğrusu...Yahudilere sövelim demedik onları haklı yere eleştirmeyecek miyiz demeye getirdik sözü...Tayyip'e ne hakla sövelim ki?Sövmekle ne halledebiliriz ki?
Tekrar ediyorum.Bu yasa meclisten geçerse artık yahudiler için, haklı olduğumuz halde "siyonist, kafir, zalim" diyemeyeceğiz.Yani bu yasa ile onlar koruma altına alınmış olmuyor mu?Onlar bu yasadan yüzalıp şımararak diledikleri gibi atını oynatmayacaklar mı?Onları eleştirme hakkımız olmayacak mı?.
Merak etme biz kimseye sövmeyiz.Zalime de "afferin çok iyi yapıyorsun devam et işine!" de demeyeceğiz.Haklıya haklı, haksıza da haksız olduğunu yüzüne vuracağız hepsi o kadar.
HEM SONRA SANA NE OLUYOR Kİ?.YAHUDİLERDEN SANA BE KARDEŞİM.ONLARI MI SAVUNMAYA GEÇTİN YOKSA?. SEN MÜSLÜMANA SAHİP ÇIK YETER.KAFİRLER ZATEN BİRBİRİNE SAHİP ÇIKIYOR.
Konu MEÇHUL ADAM tarafından (10-01-2013 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir..
|