Neye güvenerek bunu iddia ediyorsunuz Sn. Bahçeli lütfen biraz gerçekçi olun. Sn. Başbakan'ımızın geçmiş tarihlerde Deniz Baykal için vermiş olduğu bir örneği burada paylaşmak isterim. "Sn. Bahçeli koltuğunu elinden alacaklar diye neredeyse 23 Nisan'da çocuklara bile vermeyecek bir hale geldi" peki sorarım MHP olarak bu ülkeye nasıl bir icraatta bulundunuz Sn. Bahçeli neler yaptınız neler kazandırdınız.
* Öcalan asılmasın diye idam kalkarken kalkan üç elden biri size aitti,
* 60 öğrenci bir sınıfta, 10 hasta bir odada, 3 parti iktidarda,
* İçi boşaltılan bankalar mı icraatınız yoksa ülkeyi soktuğunuz ekonomik kriz mi.
Ben bu sözlerinizi 2002 seçimleri öncesinde meydanlarda haykırdığınız dönemlerden hatırlıyorum Sn. Bahçeli hatta daha fazlasını da hatırlıyorum, Çiller ve Yılmaz'a "Bu seçimde başarısız olursam istifa edeceğim, peki ya siz edebilecekmisiniz" dediniz Çiller ve Yılmaz seçimden sonra istifa etti peki siz bu lafınızın arkasında neden durmadınız.
Lütfen insanları kandırmaya ve aldatmaya kalkışmayın zira Türkiye'de insanlar ne aldatılmaya gelir ne kandırılmaya Vallahi iktidar olacağız diyerek ancak ve ancak kendinizi kandırırsınız.
Allah(c.c), cümlenin gönlünü yatıştırsın, cümleyi huzura kavuştursun. Hayırlı Cumalar.
|